CANLI Başbakan Van mtingini canlı izle! Başbakan Yıldırım Van'da

CANLI Başbakan Van mtingini canlı izle! Başbakan Yıldırım Van'da
Başbakan Van Mitingi canlı izle..CANLI AK Parti Van mitingini kesintisiz internetten izle!Yıldırım Van'dakonuşuyor.. AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım VAN'DA halka hitap ediyor.AK Parti Van mitingini canlı olarak izleyebilirsiniz.

- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın 1 Nisan 2017 günü Van’a geleceğini duyurmuştu.

BAŞBAKAN VAN'DA HALKA HİTAP EDİYOR

Başbakan Binali Yıldırım, referandum çalışmaları kapsamında 1 Nisan Cumartesi günü geleceği Van’da 1,5 milyar TL’lik 117 yatırımın toplu açılışını yapacak.

AK Parti  Van İl Başkanı Av.  Zahir Soğanda, ziyaret öncesi yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Malumuz önemli bir referandum arifesindeyiz.  Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar parlementer sistemle yönetiliyordu. İnşallah 16 Nisan'dan itibaren Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile yönetilecek. Bu anlamda  Türkiye'nin her tarafından olduğu gibi  Van'ımızda da demokratik bir hava söz konusudur. Bu çerçevede bizler de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumartesi günü, yani 1 Nisan'da Başbakanımız  Van'ımızı ziyaret edeceklerdir. 1,5 milyar TL civarındaki yatırımların açılışı yapılacak. Burada 117 tane proje yer almaktadır. Başbakanımız saat 13.00'da Beşyol Meydanı'nda halkımızla buluşacak ve miting yapacaktır" dedi.

"Van'a bugüne kadar 20 trilyonun üzerinde yatırım yapıldı"

AK Parti hükümetlerinin  Van'a çok kıymet verdiğini ve yatırımlarıyla da bunu doğruladığını anlatan Soğanda, "Van'a bugüne kadar yapılan yatırım miktarı eski parayla 20 trilyonun üzerindedir. Onun için tüm  Van halkını ve hemşehrilerimi 1 Nisan'da  Van Beşyol Meydanı'nda Sayın Başbakanımızın katılımı ile gerçekleşecek olan mitinge davet ediyorum. Bizler o gün o meydanda  Van'ın misafirperverliğini inşallah göstererek, Sayın Başbakanımızı karşılayacağız. Bu anlamda inşallah referandumumuzda demokratik bir çerçevede gerçekleşecek ve 'evet' kazanacaktır" diye konuştu.

"Hemen hemen her alanda yatırımlar söz konusudur"

Açılışı yapılacak olan projelerle ilgili de bilgi veren Soğanda, şunları söyledi:

"Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı,  Milli Eğitim Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gibi çok sayıda bakanlığımızın yatırımları söz konusudur. Yani hemen hemen her alanda yatırımlar söz konusudur. Bu yatırımlarımız sürekli olmaktadır. Hastanelerden okullara, yollardan sağlık ocaklarına kadar birçok yatırım söz konusudur."

" Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan da gelecekti"

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan  Binali Yıldırım ile yapacağı  Van ve  Diyarbakır ziyaretlerinin değiştiği ve yeni planlamaya göre Başbakan Yıldırım 1 Nisan Cumartesi günü  Van'a geleceği,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ise aynı gün  Diyarbakır'a gideceği bildirildi.