Büyükşehir Ziraat Türkiye kupasında tur atladı

Büyükşehir Ziraat Türkiye kupasında tur atladı
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Ağrıspor'u 1-0 mağlup ederek ismini bir üst tura yazdırmayı başardı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde deplasmanda Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ağrıspor ile deplasmanda karşılaşan Van Büyükşehir Belediyespor, 80. Dakikada kaydettiği golle bir üst tura çıkmayı başardı. Yedek ağırlıklı futbolcularla maça çıkan Van Büyükşehir Belediyespor, 80. Dakikada attığı golle maçı kazandı.

Van Büyükşehir Belediyespor teknik direktör Erdoğan Yılmaz teknik sorumluluğunda maça; Serkan Tunar, Fahrettin Bıyıklı, Temel Taşkın, Tahir Kurtuluş, Haydan Deniz, Emre Toptan, Zafer Özden, Sedat Komi, Orhan Pala, Ömer Çetinbaş ve Melik Yeğin onbiri ile çıktı.

İki takımda yakaladıkları önemli atakları golle sonuçlandıramayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkin yarıya hızlı ve etkili başlayan Van Büyükşehir Belediyespor rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Maçın sonralarına oyuna dahil olan Fuat Gölbaşı önemli pozisyonlara girdi.

Maçta dakikalar 80'ini gösterdiğinde Van Büyükşehir Belediyespor aradığı golü buldu. Gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında topla buluşan Fuat Gölbaşı rakip fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi ve Van Büyükşehir Belediyespor'u bir üst tura taşımayı başardı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Ankara Demirspor'a 2-1 mağlup olan ve taraftarını üzen Van Büyükşehir Belediyespor aldığı bu galibiyetle taraftarının yüzünü güldürerek çifte bayram yaşatmayı başardı.

KAYNAK: VANSESİ GAZETESİ