Büyükşehir Belediyesi mahallelerde arazi yollarını açıyor

Büyükşehir Belediyesi mahallelerde arazi yollarını açıyor
Büyükşehir Belediyesi tarım ve hayvancılığın yapıldığı kentte, kırsal mahallelerde arazi yollarını açmaya devam ediyor.

 Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ulaşım güçlüğü yaşanan mahallelerde arazi yolu açma faaliyetlerine devam ediyor.

Nisan ayından beri il genelinde muhtarlarla gerçekleştirilen toplantılarda sıkça dile getirilen arazi yolları sorunu için harekete geçtiklerini ifade eden Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Kıran, tarımsal ve hayvansal üretime yönelik iyileştirme çalışmaları kapsamında mahallelerde arazi yolları açtıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelere müdahalesiyle, insanların dahi yürüyemediği bozuk arazi yollarının ulaşılabilir hale geldiğini belirten Kıran, ”Bölgemiz daha çok hayvancılık bölgesi olduğunu biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Arazi yollarımızı da bu nedenle açıyoruz. Çiftçilerimize elimizden gelen her türlü desteği veriyor ve vermeye devam edeceğiz. Mahallelerde çeşitli nedenlerden kapalı olan ya da ulaşım güçlüğü yaşanan arazi yolarını kendi öz gücümüzle belediyemize ait iş makinaları ile açıyoruz. Bu arazilerde çeşitli şekilde tarım yapılmaktadır. Vatandaşlarımız daha sağlıklı hizmet almak adına kesintisiz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.