Büyükşehir Belediyesi kaldırım ve yol işgallerine müdahale ediyor

Büyükşehir Belediyesi kaldırım ve yol işgallerine müdahale ediyor
Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı kaldırım ve yol işgallerine karşı çalışmalara başladı. Hazırlanan plan çerçevesinde kaldırım ve yolu işgal edenlere uyarılarda bulunarak, cezai işlemler uyguluyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı kaldırım ve yol işgallerine karşı çalışmalara başladı. Zabıta Daire Başkanlığı oluşturdukları program çerçevesinde kaldırım ve yol işgaline neden olanlara uyarılar yaparak, gerekli müdahaleleri yapıyor. Zabıta ekipleri kentin tüm caddelerinde bu uygulamalarına aralıksız bir şekilde yıl boyunca devam edecek.



Erciş Belediyesi ilçedeki 7 ayrı mahallede kuracağı semt pazarları için hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklar kapsamında ilçedeki seyyar satıcılarla toplantı düzenlendi.  Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Selim Bozyiğit , uygulamaya Van 'da 2002 yılında başladıklarını belirterek Erciş'in düzen ve sağlığı burada yaşayan insanların elinde olduğunu söyledi. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini belirten Bozyiğit, ilçede uygulamaları sıklaştıracaklarını da sözlerine ekledi.