Burukiler Aşireti Derneğinden Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu’na Ziyaret

Burukiler Aşireti Derneğinden Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu’na Ziyaret
Van’ın köklü aşiretlerinden Burukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, kendisini ziyaret eden Mehmet Şerif Erbenzer ve aşiret mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Doç .Dr. Sünnetçioğlu,Buruki aşiretinin ilimiz için çok kıymetli hizmetler yapmakta olduğunu belirterek, bu hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğine yürekten inanıyoruz dedi. Bizlerde sağlık camiası olarak vatandaşlarımıza hizmet yapabilme gayesi içersindeyiz, ekibimizle Sağlık Bakanlığı’mızın bize vermiş olduğu görevle illimzdeki halkın yüzünü güldürmeye çalışmaktayız; Sağlık kurum ve kuruluşlarında özellikle poliklinik hizmetlerinde hasta mağduriyetlerinin önlenmesi,ve yaşanmaması için Aile Sağlık Merkezleri ve Toplum Sağlık Merkezlerimizde doktorlarımız görev yapmaktadırlar, bölgeye hitap eden hastanemiz bulunmakta halkımızdan istirhamım öncelikle aile hekimlerine baş vurmalarını istiyoruz; elimizden gelen gayretle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.