Bozçelik Engellilik alanında hizmet veren dernekleri ziyaret etti

Bozçelik Engellilik alanında hizmet veren dernekleri ziyaret etti
Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Şahabettin KAYHAN’ı , Van Bedensel Engelliler Derneği Spor Kulübü Başkanı Hanifi BAYKARA’ yı ve Görbir Derneği Van Şubesi Başkanı Osman İCİ’yi makamlarında Ziyaret eti

İl Müdürü BOZÇELİK, dernek Başkanı Şahabettin KAYHAN ve üyeleriyle bir süre sohbet ederek sorunlarını ve yapılabilecek ortak çalışmaları değerlendirdi. Bu konuda yapılacak ortak çalışmalar ile ilgili daha yoğun bir çaba sarf edeceklerini dile getiren İl Müdürü BOZÇELİK Altı Nokta Körler Derneğine özellikle Erişilebilirlik Denetimlerinde göstermiş oldukları hassasiyetler için teşekkür etti.

Dernek Başkanı Şahabettin KAYHAN’ Engelsiz Teknoloji Merkezinin devamının sağlanması konusundaki çabalarından dolayı İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK’ e teşekkür etti.



Van Bedensel Engelliler Derneği Spor Kulübü’ne ziyarette bulunan   İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK Dernek Başkanı Hanifi BAYKARA’ dan Van’da yaşayan  Bedensel Engellilerin ihtiyaç ve sorunlarını hakkında bilgi aldı. Dernek Başkanı Hanifi BAYKARA’ da İl Müdürlüğü olarak ‘’bizlere hep sahip çıktınız, her zaman yanımızda oldunuz’’ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve İl Müdürlüğü olarak sizden sportif alanlarda destek ve engellilerin evlerinden çıkabilecekleri etkinlikler yapılmasını istiyoruz dedi. İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK ise bu konuda beraber projeler üretebileceğini ve ortak çalışacaklarını aktardı.



İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK ‘’İlimizdeki Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğinin artırılarak devam edeceğine’’ dikkat çekti.            

Ziyarette Konuşan Görbir Derneği Van Şubesi Başkanı Osman İNCİ Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğümüzün koordinasyonunda engelli derneklerimizin önemli çalışmaları oluyor.  Kapılarını biz engelli derneklerine açan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz Yönetimine ve çalışanlarına sonsuz teşekkürümüzü sunuyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden son derece memnun olduk dedi.



Van’da engelli derneklerimizin son derece faydalı çalışmalara imza attığına değinen İl Müdürü Seyfi BOZÇELİK, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızın güçlendirilmesini önemsiyoruz. Onlarla birlikte engellilerimizin yararına işbirliğimizi sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte bu işbirliğimiz daha da artacak. Onların düşünceleri, çalışmalarımıza katkıları bizim için çok önemli. Görbir Derneğimizin bu alanda şu ana kadar ilimizde çok ciddi çalışmaları oldu. İnşallah bundan sonra da birlikte daha güzel çalışmalara vesile olacağız. Tüm imkânlarımı Derneklerimiz için seferber etmeye gayret ediyoruz açıklamasında bulundu.