Bölgeye ve Van'a yeni soluk! Yeni doğu gazetesi çıktı

Bölgeye ve Van'a yeni soluk! Yeni doğu gazetesi çıktı
Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içinde bulunan illerin ve ilçelerin haberlerinin yer alacağı Yeni Doğu Gazetesi, 10 sayfa ve renkli olarak okuyucularıyla buluştu.

Gündem, politika, ekonomi, turizm, kültür – sanat, aktüel ve spor haberleriyle ‘’Yeni Doğu Gazetesi’’ yayın hayatına merhaba dedi. 

Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içinde bulunan illerin ve ilçelerin haberlerinin yer alacağı Yeni Doğu Gazetesi, günlük 10 sayfa ve renkli olarak okuyucularıyla buluştu.

Yeni doğu gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Yiğit, Yeni Doğu’nun yayın ilkeleriyle ilgili “Gazetemiz okuruna, halkına ve değerlerine sahip çıkacaktır. Yalan, yanlış, iftira, düzmece, yanıltma gibi haberlere asla izin vermeyecektir. Gazetemiz, bölgemizin her alanda ilerleyip, gelişmesi için bir basın kuruluşu olarak üzerine düşeni fazlasıyla yapacak, bölgemizin tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.” dedi.

Bölgenin eksiklerini ve güzelliklerini objektif bir şekilde vatandaşlara duyurmayı hedeflediklerini belirten Yeni doğu gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun; “İlk etapta 10 sayfa olarak yayınlanacak Yeni Doğu Gazetesi önümüzdeki haftalarda çok önemli haberlere imza atacaktır. Büyük bir ekip olarak engel tanımadan yolumuza devam edeceğiz’’ diye konuştu. 

Yeni doğu gazetesi Editörü Erol Çakıl; “Bölge basınına büyük güç katacak Yeni Doğu Gazetesi, doğru ve tarafsız haberleriyle tamamen halkın ve bölgenin sesi olacak. Basın hayatına değer katacak bir yayın organı sayesinde bölge insanıyla buluşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Büyük bir emeğin ve çabanın ürünü olan gazetemiz tüm bölgemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.