Bir Fidan Bir Umut Derneğinden proje tanıtımı

Bir Fidan Bir Umut Derneğinden proje tanıtımı
Van’daki Bir Fidan Bir Umut Derneği Başkanı Adnan Ertürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.
Dernek Başkanı Adnan Ertürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu toplantısına katılarak hayata geçirmeyi amaçladıkları “Bir Fidan Bir Umut Rehabilitasyon Eğitim ve Sosyal Hizmetler Kampüsü” hakkında bilgi verdi. Amaçlarının sokakta çalışan, sokakta yaşayan ve dezavantajlı çocuklara barınacakları bir mekan ve sosyal bir merkez oluşturmak olduğunu dile getiren Adnan Ertürk, “Dernek olarak yardımlaşmaya ve bir araya gelerek çok güzel çalışmalar yapılacağına inanıyoruz. Bu nedenle bu projemizi meslek odalarına, kuruluşlara, kamu kurumlarına tanıtıp destek arayışlarımız sürüyor. Çok amaçlı bu merkezimizin bitmesi ile sokakta kalan çocuklarımızın gelişimine katkı sunacak önemli bir çalışma olacaktır. Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve nezdinde bütün yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendileri projemize büyük katkı sunmuşlardır” ifadesini kullandı.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise, Bir Fidan Bir Umut Derneğinin farkındalığı ile hayata geçirilecek olan “Bir Fidan Bir Umut Rehabilitasyon Eğitim ve Sosyal Hizmet Kampüsü”nün çok önemli bir eksiği gidereceğini belirterek, “Böylesi toplumsal huzura ve yardımlaşmaya katkı sunacak önemli bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ederiz. Biz gerek kişisel gerekse kurumsal anlamda her türlü desteği vereceğimizi belirtiyoruz” şeklinde konuştu.
Bir Fidan Bir Umut Derneği Başkanı Adnan Ertürk, projelerine katkıları nedeniyle Van TSO Yönetim Kurulu’na bir plaket takdim etti.