Beşir Atalay'dan flaş saldırı açıklaması

Beşir Atalay'dan flaş saldırı açıklaması
Van’da AK Parti İl Başkanlığı ile Valilik binası arasında şiddetli patlama oldu. İlk bilgilere göre; patlamada 19 kişi yaralandı.
Kurban Bayramı'nın ilk gününde Van'da şiddetli bir patlama yaşandı. AK Parti İl Başkanlığı ile Valilik binası arasında 11.00 sıralarında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik kordonuna aldı.

SALDIRI BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA YAPILDI

Patlamada yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Saldırının bombalı araçla düzenlendiği ihtimali üzerinde duruluyor. Van’da AK Parti İl Başkanlığı ile Valilik binası arasında şiddetli patlama oldu. İlk bilgilere göre; patlamada 19 kişi yaralandı.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Van'da şiddetli bir patlama yaşandı. AK Parti İl Başkanlığı ile Valilik binası arasında 11.00 sıralarında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine giden güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik kordonuna aldı. Patlamada yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Saldırının bombalı araçla düzenlendiği ihtimali üzerinde duruluyor.

2'Sİ AĞIR 27 KİŞİ YARALANDI

Van Emniyet Müdürü Suat Ekici, "AK Parti İl Binası önündeki polis noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si ağır 27 kişi yaralandı." bilgisini verdi.