Başkan Vekili Aslan, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi

Başkan Vekili Aslan, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilimizde görev yapan haber ajansları, ulusal-yerel gazete, radyo, internet ve haber sitelerinin temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Vekili Sinan Aslan İpekyolu ilçesini alt ve üst yapısıyla, yeşil alanlarıyla, çevre temizliğiyle, planlı bir şehir olarak yaşanabilir ilçe haline getirmek için çalışmalara başladığını ifade etti. Basın mensuplarından İpekyolu ilçesi için her türlü öneri ve talepleri mümkün olduğunca almak istediklerini vurgulayan Başkan Vekili Aslan, sözlerine şöyle devam etti: “Çok samimi duygularımla söylüyorum bizim hizmetten başka hiçbir gayemiz yok, bunu zaten ilerleyen süreçte yaptığımız hizmetlerle hepiniz göreceksiniz. Reklam, sponsorluk tarzında girişimlerimiz yok. Benim sizlerden tek bir ricam var yaptığımız işleri, hizmetleri sadece doğru haber yapın bizleri hizmetlerimizle ön plana çıkarın. Çalışma arkadaşlarıma da daha önce belirttim benim hiç kimsenin fikri, zikri, hayata bakışı, yaşam tarz ile ilgili sorunum olmadı. Hiç kimsenin ekmeği ile de oynama gibi çabamız da yok. Sadece işini düzgün yapan arkadaşların bizlerin gönlünde ayrı bir yeri olur. Eleştiri odaklı haberlere saygı duyuyorum fakat yapıcı ve geliştirici eleştiri olması hususunda dikkat etmenizi istiyorum. Etik, doğru, tarafsız haber yapmanızı, doğruluğundan emin olup öyle haber yapmanızı özellikle istirham ediyorum.” Dedi.

İpekyolu kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ulusal ve yerel medya temsilcileri ile İpekyolu için neler yapılabileceği hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak bu tür toplantıların belirli aralıklarla yapılacağını ifade etti. Son olarak gazetecilik mesleğinin en temel ilkelerinden olan tarafsız ve objektif haber yapma ilkesinin önemine vurgu yapan Aslan, programa katılan tüm katılımcılara teşekkürlerini iletip, görevlerinde başarılar diledi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.