Başkan Vekili Akgül el sanatları kursunu ziyaret etti

Başkan Vekili Akgül el sanatları kursunu ziyaret etti
(DHA)-VAN'ın Çatak İlçe Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan Halk Eğitim Merkezi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde açılan Dekoratif El Sanatları kursunu ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi.

Çatak İlçasi'nde Halk Eğitim Merkezi tarafından Dekoratif El Sanatları kursu açıldı. İlçe Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve beraberindekiler kursu ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi. Kursiyerlerle sohbet eden Başkan Vekili Akgül, çalışmaları beğendiğini söyledi. Akgül, “Eğitimin ve öğrenmenin yaşı olmadığını Çataklı bayanlarımızın yaptıkları güzel çalışmalar ile görmüş olduk. Belediye olarak kurslarımıza küçük de olsa elimizden geldiğince destek olacağız. Hocamız Gülten Hanımı ve Kursiyer bayanlarımızı tebrik ediyor, bu imkanları sağlayan Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto'ya da teşekkür ediyorum." dedi.



Yapılan ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade eden Usta öğretici ve kursiyerler, Başkan Akgül’e kendilerine destek olacakları için teşekkür etti.