Başkan Karaduman, Van tekstil kent esnafını ziyaret etti

Başkan Karaduman, Van tekstil kent esnafını ziyaret etti
Van Terziler, Konfeksiyonular, Kunduracılar, Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı ve Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Karaduman ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile Van Tekstil Kentini nezaket ziyaretinde bulundu.
Van tekstil kentte üretim faaliyetinde bulunan firmalarını tek tek ziyaret eden Başkan Karaduman, ziyaret ettiği firmaları gezerek üretimi yerinde gördü. Vanlı emekçi tekstil çalışanları ile hal hatır sorarak hasbihal de bulundu. Başkan Karaduman, ayrıca firma yetkililerinden üretim atölyeleri ve tekstil fabrikaları hakkında fizibilite ve diğer donanımsal verileri de konuştu. Tekstil firmaları sahiplerinin sorunlarını tek tek ziyaretler sırasında dinleyen başkan Karaduman, meslek odası olarak bu zor zamanda memleketimizde gençlerimize iş,aş ve istihdam sağlayan tekstil firmaları sahiplerinin her zaman yanlarında olacaklarını firma sahiplerine iletti. Bundan memnuniyetlerini dile getiren firma sahipleri başkan Karaduman’ın kendilerini nezaket ziyaretinden ne kadar memnun olduklarını da ifade ettiler.

Başkan Karaduman ve beraberindeki heyet de firma sahiplerine ülkenin bu zorlu günlerden geçtiği bir süreçte firma sahiplerinin Van ilinde hem Van’a hem de ülke ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı firma yetkililerine teşekkür ettikten sonra, ayrıca bölgede işsizliğin adeta bir kader gibi algılandığı bir dönemde firmaların işsiz gençlerimize iş, aş ve istihdam sağlamalarına yardımcı oldukları için de ayrıca teşekkür ettiler. Karşılıklı sıcak ilişkilerden sonra firma yetkilileri ile vedalaşan Başkan Çetin Karaduman ve beraberindeki kalabalık heyet firma sahipleri ile resim çektikten sonra ziyaretine son verdi.