Başbakan Yıldırım Van'da

Başbakan Yıldırım Van'da
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği halk oylaması sürecinde partisince Beşyol Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere Van’a geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan  Binali Yıldırım, anayasa değişikliği halk oylaması sürecinde partisince Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere  Van'a geldi.

Ana uçağı ile  Van  Ferit Melen Havalimanına inen  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan  Binali Yıldırım'ı burada  Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan,  AK Parti  Van İl Başkanı Zahir Soğan ve partililer tarafından karşılandı. Bir süre VİP salonundan dinlenen Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra mitingin yapılacağı Beşyol meydanına gitmek üzere havaalanından ayrıldı.

İpekyolu ve  Kazım Karabekir Caddeleri üzerinden miting alanına giden Başbakan Binali, Yıldırım'ın otobüsünün üzerinde koruma polisleri pankartlardan dolayı tehlike atlattı. Son anda pankartları gören 2 korumadan biri ani hareketle ipten atlarken diğeri ise süratle yere yattı.

Van'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Van Ferit Melen Havalimanı'ndan ayrılırken otobüsten vatandaşları selamladı.