Ankara'dan Van'a kardeşlik köprüsü

Ankara'dan Van'a kardeşlik köprüsü
Van'ın Çatak Belediyesi ile kardeş belediye olan Ankara Sincan Belediyesinden Van'a gelen heyet ilçeyi gezdi.
İki belediye yetkilileri Çatak Belediyesinde yaptıkları toplantıda, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, ziyaretten çok memnun olduklarını Çatak'ın yıllardır yerel hizmetler noktasında yeterli hizmeti alamadığını söyledi.

Sincan belediyesinin deneyimli teknik ekibinin desteğini görmekten çok mutlu olduklarını belirten Akgül, şunları söyledi:

"Yaşanan sürecin ardından böyle şerefli ve onurlu bir göreve atandık. Verilen Göreve layık olmak elimizden geldiğinin fazlasını veriyoruz. Bu memlekete güzel hizmetler sunmak için buradayız. Milleti yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle geceyi gündüze katarak canla başla çalışmak istiyoruz. Azimle, karalılıkla mücadele edildiğinde çok güzel sonuçlar elde edilecektir. Biz Çatak Belediyesi olarak Çatak'ı çok iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz."

Teknik ekip sözcüsü Sincan Park ve Bahçeler Müdürü Cuma Altınöz de yapılması gerekenleri tek tek not alan ekibin hazırladıkları rapor çerçevesinde bölgede ki çalışmalara destek sunacaklarını açıkladı.

Altınöz," Belediye Başkan Vekili Kaymakamımızın yalnız olmadığını kendilerine göstermek için buraya geldik. Belediye tarafından yapılması planlanan projeler için teknik ekibimizle yaptığımız incelemeler neticesinde ilçenin alt ve üst yapı sorunlarını iyi analiz ettik ve bilgi paylaşımında bulunduk. Sincan Belediyesi olarak kendilerine her türlü desteği sağlayacağız. Bizler inanıyoruz ki yapılan çalışmalar neticesinde doğa harikası olan Çatak çok daha iyi yerlere gelecek." dedi.

Başkan Vekili Akgül ziyaretçilere ilk olarak kısa, orta ve uzun vadede yapılması planlanan projeleri yerlerinde göstererek anlattı.