Akdağ'dan Van’a yeni hastane müjdesi verdi

Akdağ'dan Van’a yeni hastane müjdesi verdi
Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından Beşyol Meydanında düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törene Sağlık Bakanı Recep Akdağ'da katıldı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Van'da konuştu: Akdağ, Doğu Anadolu’nun incisi Van'ın çok kıymetli bir şehir olduğunu söyledi.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın talimatıyla Van’a yaptığımız sağlık hizmetlerini inşallah katlayarak önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz." diyen Bakan Akdağ, şunları kaydetti:

"Acı günler geçirdik ama o acı günlerden sonra hep hükümet olarak Van'ımızın yanında durduk. 2002 yılında AK Parti iktidara geldiğinde Van'da sağlık alanında çalışan sadece bin 900 kişi vardı. Bugün bu sayısı 8 bin oldu. Bu güzel şehre helal olsun. Sizin bu güzelliğinize bu hizmetler yakışır. Şehrimizde 2 mükemmel hastane yaptık. Üniversite hastanesini tamamladık. Şimdi şehre yapılacak mükemmel fizik tedavi ve psikiyatri hastanesi var. İnşallah önümüzdeki 2-3 yılda bunları tamamlayacağız. Bizim için size hizmet etmek en büyük şereftir." diye konuştu.