Ak Parti Van il başkanlığına ilk aday belli oldu

Ak Parti Van il başkanlığına ilk aday belli oldu
Ak Parti Van İl Başkanlığı için kimlerin aday olacağı şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı.

Kongrenin yaklaşmasıyla birlikte Van'da hizmet yapacak ve kendine güvenen adayların isimleri kulislerde konuşulmaya başladı. İşte bu isimler arasında özellikle öne çıkan 2007-2009 yılları arası Van'da il başkanlığı yapmış olan Vesim Yaviç, sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımla bunu net bir şekilde dile getirdi.

Bismillah diyerek başlayan Vesim Yaviç,  Kimsenin mevki ve makamında gözünün olmadığını belirtti. Olası bir görev değişikliğinde Ak Parti Van İl Başkanlığı görevine hazırız olduğunu söylen Yaviç, " Partimize yük olmaya değil, halkımızın yükünü hafifletmeye çalışan liderimizin yükünü hafifletmeye hazırız. Allah'ın izniyle Van halkına hizmet amaçlı görev yapmaya hazırız.  2001 Ak Parti kuruluş ruhunu yeniden şahlandırmaya, Ak Parti'mize Van da dinamizm kazandırma adına 16 yıllık birikim ve 7 yıllık il ve ilçe Başkanlık tecrübesi ile eski yeni kaynaşmasını sağlayarak 2019 ve 2023 hedeflerine Van dan gür bir ses vermeye hazırız." dedi.

Amaçlarının Kırmaya ve incitmek olmadığını bunu yanında gönüller kazanmaya hazırız olduklarını dile getiren Vesim Yaviç," Bölmeye ve parçalamaya değil birleştirmeye ve hep beraber yürümeye hazırız. Kendimize değil kentimize kazandırmaya Varız ve Hazırız. " şeklinde konuştu.

KAYNAK: VANDAHABER.COM