AK Parti Van İl Başkanı Soğanda'dan mitinge davet!

AK Parti Van İl Başkanı Soğanda'dan mitinge davet!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Zahir Soğanda, bazı kesimlerin Cumartesi günü düzenlenecek olan mitingin iptal edileceği yöndeki söylentilerin gerçek olmadığını, mitingin aynı gün aynı saatte yapılacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti)  Van İl Başkanı  Zahir Soğanda, bazı kesimlerin Cumartesi günü düzenlenecek olan mitingin iptal edileceği yöndeki söylentilerin gerçek olmadığını, mitingin aynı gün aynı saatte yapılacağını söyledi.

AK Parti  Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Cumartesi günü  Van'da gerçekleştirilecek olan mitinginin bazı çevreler tarafından iptal edileceği yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Soğanda, "Cumartesi günü saat 13: 00'da Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan mitingin bazı çevreler tarafından iptal edileceği yönünde çıkan söylentiler gerçeği yansıtmıyor. Biz miting için bütün hazırlıklarımızı yaptık, sayın Başbakanımızın katılımıyla gerçekleşecek. Cumartesi günü bütün Van halkını kadın, çoluk çocuklarıyla mitinge bekliyoruz" dedi.