AK Parti kadın kolları ve gençlik kolları tarafından kaynaşma ve istişare toplantısı düzenlendi

AK Parti kadın kolları ve gençlik kolları tarafından kaynaşma ve istişare toplantısı düzenlendi
AK Parti Van İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kaynaşma ve istişare toplantısı düzenlendi.

Tuşba ilçe binasında gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu ifade ederek, “Van halkını daima bir adım daha ileriye gitmesini sağlamaktır. Bu süreçte herkese önemli sorumluluklarımız vardır. Amacımız aslında memleket. Şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey sizlerin enerjileri. Memleketin şu anda içten ve dıştan düşmanının olduğu bir zamanda basiret göstererek bu tarafta olan gençleri yürekten kutluyorum. Sizlere çok ihtiyacımız var. Bir çok mücadele sergiledik, bu topraklarda her zaman iç ve dış düşmanlar farklı şekilde bizim üzerimize geldiler. Şu anda da aynı şey oluyor ve bu algıya kapılıp onların safına geçen gençlerden değil de bu safta yer almanız hakikaten kutlanacak bir şey. Mevzu siyaset, o parti şu parti mevzusu değil. AK Parti iktidardan indiğinde kimlerin sevindiğine bir bakın. Bizim kim dostumuz kim düşmanımız bunu bilmemiz gerekiyor. Bu noktada şundan siz çok önemlisiniz; biz gelip geçeriz ama bu ülke size emanet" dedi.



Duran, geçtiğimiz günler içerisinde Kurban Bayramının 1. gününde partileri önünde düzenlenen terör saldırılarından dolayı kınama yaparak olay lanetledi. Diğer partili katılımcıların dilek temennilerde bulunmalarının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Toplantıya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Tuşba İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahar, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.