Ak Parti gençlerinden örnek davranış!

Ak Parti gençlerinden örnek davranış!
AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığının girişimleriyle Ünseli Mahallesi’nde 8 nüfuslu aileye ev eşyası temin edildi.
Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Ünseli Mahallesi’nde 6 çocuğu ve eşiyle birlikte 1976 yılında meydana gelen depremin ardından yapılan evde perişan bir halde yaşayan işsiz baba, komşularının verdiği emanet sobayla ısınmaya çalışıyordu. Evinde hiçbir eşyası olmayan aile için AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı harekete geçti. AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, hayırseverlerin desteğiyle aileye yardım edilmesini sağladı. Bir esnaftan soba, kömür, çamaşır makinesi, televizyon, ocak ve gıda kolisi temin edilirken, mahalleden bir vatandaş ise aileye bir koltuk takımı verdi. Temin edilen ev eşyaları AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri tarafından ailenin evine teslim edildi.

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay; Ünseli Mahallesi’nde oturan 6 çocuk sahibi aileyi geçen hafta ziyaret ettiklerini belirterek, “Yardım etmeye başlayacaktık, ancak alçak ve eli kanlı bölücü terör örgütü mensupları o gece evime el bombası attılar. Çok şükür, Rabbim bizleri korudu. Zannediyorlar ki bizim bu ülkeye ve milletimize olan sevdamızdan alıkoyacaklar. Biz bu davaya kurbanlık kınamızı yakıp da girdik. Bu can bu millete, bu vatana feda olsun. Bedeli neyse ödemeye hazırız. Bugün de Fadıl İ. ağabeyimizin ev eşyalarını aldık, gençlik kolları üyelerimizle birlikte evine teslim ettik. Yine bu mahalleden bir vatandaşımız da kendi evinde bulunan bir koltuk takımını verdi” dedi.

Fadıl İ.’nin eşi ise, maddi durumlarının kötü olduğunu belirterek, “Eşimin işi de yok, çoluk çocuk mağdur durumdayız. Yıllardır bu çileyi çekiyoruz. Ben 6’sı çocuk 8 kişinin çamaşırını elimle yıkıyordum. Bu, kış aylarında daha da zor oluyordu. Şimdi artık çamaşırlarımızı çamaşır makinesinde yıkayabileceğim için çok mutluyum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.