Adem Özköse Van’da gençlerle buluştu

Adem Özköse Van’da gençlerle buluştu
Gençlik ve spor Bakanlığının, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı gençlik merkezlerinde gerçekleştirdiği Yazar Buluşmaları ve Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında Van’lı gençler, Gazeteci Yazar Adem Özköse ile SEYYAH programında bir araya geldi.

Gençlik ve spor Bakanlığının, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı gençlik merkezlerinde gerçekleştirdiği Yazar Buluşmaları ve Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında gazeteci yazar Adem ÖZKÖSE Çarşamba günü saat:16:30’da İpekyolu Gençlik Merkezinde kitap okuma halkasında yer alan üye gençlerin katılımları ile Gençlik ve Cennet konulu sohbet gerçekleştirildi.

Daha sonra projenin devamı olan Gençlerle Hasbihal-Alem-i İslam Sohbetleri kapsamında saat 18.00’ da Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda SEYYAH programı gerçekleştirildi. Alem-i İslam Sohbetleri programında yazar Adem Özköse gençler ve protokol üyelerinin katılımları ile bir araya geldi. İlgi ve katılımın yoğun olduğu gecede Adem Özköse bilgi, deneyim ve seyahatlerinde görüp yaşadıkları olayları gençlere aktararak okumalarını, hayal kurmalarını, hayatı önemsemelerini, bu dünyadaki yaşantının öteki dünyayı şekillendireceğini, bu bilinç ve sorumluluk içerisinde hareket etmeleri tavsiyelerinde bulundu.



Gerçekleştirilen programda konuşma yapan; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, gençliğe önem verdiklerini ve bu gençliğin geleceğimizi oluşturduğunu söyledi. Geleceğin temellerini gençlerin oluşturduğunu aktaran il müdürü İnanç, “Gençlerimiz bizim sadece çocuklarımız değil ayrıca geleceğimiz. Geleceğimizin temelini bizler onlarla atıyoruz. Bu temeli de sağlam oluşturmamız için bu tür sohbetlere, örneklere ve nasihatlere her zaman ihtiyacımız vardır.” ifadelerini kullandı. Van’lı Gençler ile Hasbihal-Alem-i İslam Sohbetleri ile bir araya gelen Gazeteci Yazar Adem Özköse bugün ise tarihi Hüsrev Paşa Camisinde gençler ile Sabah Namazı ve kahvaltı programı ile bir araya geldi.