Yaşar, Tuşba’da Muhtarlarla bir araya geldi

Yaşar, Tuşba’da Muhtarlarla bir araya geldi
Tuşba İlçesinin bazı mahalle muhtarları Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar’ı ziyaret etti.

Genel Sekreterlik görevinde Yaşar’a başarılar dileyen muhtarlar, hayırlı hizmetler yapması tememnisinde bulundu.

Tuşba İlçesinin mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar’ı ziyaret ederek, görüş ve önerilerini sundu.

Muhtarlar Genel Sekreter Mehmet Yaşar’ın daha önce ki dönemlerden de tecrübelerine şahit olduklarını belirterek, bundan sonra da deneyimlerinden faydalanacağız, bunun ilimiz için bir fırsat olduğunu biliyoruz, mahalleler bir çok hizmet bekliyor. Yeni çalışma sezonunda Van için yeni hizmetlerle tanışacaklarına inanıyoruz. Belediyeye her türlü desteği de vermeye hazırız” dediler.



Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar ise muhtarlarla görüşmesinde yaptığı konuşmada, sizlerle görüş alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Muhtarlarla istişareye ayrı bir önem veriyoruz. Onların görüş, düşünce, eleştiri ve eksiklikleri dile getirmesinden memnuniyet duyarız. Çünkü onlar toplumun sesi ve seçilmiş temsilcileridir. Bu ilde hizmette kalite ve verimlilik adına ne gerekiyorsa yerine getirilicektir. Toplumun nabzını en iyi şekilde tutan muhtarlarımızın belirttiği konuların takipçisi olacağız. Bizler van için ortak hareket edecek ve hizmetleri birlikte başaracağız” dedi.