MHP'li Cancan'dan Kadir Gecesi Mesajı

MHP'li Cancan'dan Kadir Gecesi Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, Ramazan ayı içerisinde bulunan ve bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi ile ilgili olarak bir kutlama mesajı yayınladı.

MHP Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan, yayınladığı mesajında “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın heyecan ve sevincini yaşıyoruz.

Kur’an-ı Kerim’de, “Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır” mealindeki ayetle bu gecenin esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir.

Türk İslam alemi için büyük önem taşıyan ve nimetlerinin bol olduğu Kadir Gecesi inananlar için bir fırsat gecesidir. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gecede ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.

Ramazan ayında İslam coğrafyasında yaşanan olaylar bizleri derinden üzmektedir. Özellikle Ramazan ayı boyunca çocuk, kadın, yaşlı demeden kardeşlerimize reva görülen zulüm, şiddet ve cinayetlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlamaktadır. Dünyanın her yerinde zor durumda bulunan kardeşlerimizin akan kan ve gözyaşlarının durması, huzurlu ve mutlu olabilmeleri için bu gecede bol bol dua edelim. 

Kadir Gecesi’nin bu kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olması en büyük dileğimizdir.

Bu duygularla lı hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin; Ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayır getirmesini diliyorum" dedi.