Kaymakam Sarı başarılı fotoğrafçıları ödüllendirdi

Kaymakam Sarı başarılı fotoğrafçıları ödüllendirdi
Van’ın Tuşba Kaymakamlığı ile Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD) tarafından düzenlenen “Van’da Ramazan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi.
Tuşba Kaymakamlığı’nda düzenlenen ödül töreninde Kaymakam Musa Sarı tarafından yarışmanın birincisi olan Yakup Gürbüz’e tam altın, ikinci olan Hüseyin Öztürk’e yarım altın ve üçüncü olarak dereceye giren Yeliz Sevin’e ise çeyrek altın hediye etti.

Burada konuşan Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, “Ramazan aylarında vatandaşlarımız tarafından ilçemizde yapılan faaliyetleri objektiflere yansıtmak istedik. Bu yarışmamız neticesinde kardeşlik duygularının daha çok canlandırılması ve bölgenin güzelliğini, huzurunu tüm dünyaya aktararak bölgenin turizmine katkıda bulunabilmek, çok farklı bölgelerden çok farklı kesimlerden yörenin farkındalığını ve güzelliklerine ulaşabilmek en büyük hedeflerimizdendir. Emeği geçen başta emek harcayıp bu yarışmaya eserleriyle katılanlara, Van Fotoğrafçılar Derneğine, tüm jüri üyelerimize, özellikle yaptıkları çok yüksek katılımlarından dolayı yarışmacı kardeşlerime tekrar üstün başarılar diler, katkılarından dolayı teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.