CHP Van İl Başkanı Kurukcu’dan Tuşba kaymakamı Uçar’a ziyaret

CHP Van İl Başkanı Kurukcu’dan Tuşba kaymakamı Uçar’a ziyaret
CHP Van il başkanı Mehmet Kurukcu beraberindeki il yönetimi ve ilçe başkanları ile birlikte Tuşba Kaymakamı Meral Uçar’ı makamında ziyaret etti.

 

CHP Van il başkanı Kurukcu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Tuşba ilçe kaymakamı Meral Uçar’ı ziyaret ederek burada özellikle Tuşba ilçesinde yaşanan bir takım sorunlarla ilgili durum değerlendirmesinde bulundu.

Göreve geldiği ilk günden bu yana Van ortak paydasında Van’ın tüm dinamikleriyle görüşen Kurukcu ziyaretleri kapsamında şu açıklamalarda bulundu; Başta ifade ettiğimiz gibi ilimizin menfaatlerini önceleyen tüm faaliyetlere imzamızı atacağımızı o faaliyetin arkasında duracağımızı belirtmiştik. İlimizi tüm sorunlarından arınmış olarak görmek en büyük beklentimiz ve temennimizdir. Biz de muhalefet görevimizi yapıp özellikle aksayan noktalara çözümün bulunması hususunda yönlendirici görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Sayın Kaymakamız Meral Uçar hanımefendiye misafirperverliğinden ve Van sorunlarına duyarlı oluşundan dolayı teşekkürlerimizi iletir çalışmalarımıza uyum içerisinde devam edeceğimizi özellikle ifade etmek isterim. Şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuşba Kaymakamı Meral Uçar sorunların çözümünde herkesin sorumluluk alması gerektiğine vurgu yaparak il başkanı Kurukcu’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.