Başkan Akman'dan bayram günü anlamlı ziyaret

Başkan Akman'dan bayram günü anlamlı ziyaret
Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Kurban Bayramı nedeniyle mahalleleri dolaşarak yaşlı, hasta ve kimsesizleri tek tek evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı.





Bayramın ilk gününde yaşlı, hasta ve kimsesizleri evlerinde ziyaret etmeyi geleneksel hale getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, yoğun çalışma temposuna rağmen geleneğini bu bayramda da sürdürdü. Her fırsatta vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Başkan Akman, bu bayramda da belediye ekipleri tarafından daha önceden tespit edilen ve periyodik olarak ziyaret edilen yaşlı, hasta ve kimsesizleri evlerinde ziyaret ederek bayram şekeri, kolonya ve çeşitli hediyeler vererek onlarla bayramlaştı. Beraberinde bulunan birim müdürleri ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Başkan Akman, başta çocuklar olmak üzere hasta, yaşlı ve kimsesizlere büyük moral kaynağı oldu.

Hasta, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek onlarla sohbet etmenin, onlara unutulmadıklarını, önemsendiklerini hissettirmenin çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Akman, “Bu gibi önemli günlerde insanlarımız çok daha fazla desteğe ihtiyaç duyarlar. Belediye ekiplerimiz tarafından periyodik olarak düzenlenen programlar dahilinde bu insanlarımızı evlerinde ziyaret ediyorduk. Ancak bayram günü gerçekleşen ziyaretler daha anlamlı oluyor” dedi.