Van Haber Yaklaşımları

Van Haber Yaklaşımları
Van ili Doğu Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olmakla beraber, Van Gölü de hiç azımsanmayacak ölçüde bir turizm gelirine sahiptir.
Güzelliği ve eşsiz manzarası ile yerli yabancı tüm turistlerin ilgi odaklarından biri olan şehre, habercilik ilkesi olarak doğru yayıncılığı benimseyen Van Telgraf haber sitesi de çok yakışmaktadır. Ülke çapında haberleri ile gönülleri fetheden haber kanalı, internet haberciliğinin en güzel örneklerinden birini oluşturuyor.

Van haber başlıkları başta olmak üzere tüm ülke gündeni hakkında doyurucu ve güncel haberler yayınlayan site, yörede ve yakın çevresinde yaşayan herkesin Valilik, Belediye ve diğer tüm kamu kuruluşları ile arasında köprü olacak şekilde görev yapmakta, bilgilendirme yazılarını eksiksiz yayınlayarak tüm vatandaşların açıklamalardan haberdar olmasını sağlamaktadır. Üstelik bunları hem görev aşkı, hem de vatandaşın beklediği haberlerin müjdesi verme onurunu taşıyarak yapmaktadır.


sitesi olarak elbette şehrin takımı Vanspor ile ilgili haberleri de en taze ve doğru bilgiler şeklinde  alabileceğiniz bir sitedir. Van Telgraf bir internet haber sitesi olarak her ne kadar tarafsız olsa da, konu Vanspor olunca elbette işler değişir. Zaten doğrusu da bu değil mi? Bölgenin en büyük takımı olarak desteklenmek onların da hakkı, üstelik bölgenin en iyi haber sitesi tarafından. Dünya ve Türk kamuoyunun takip ettiği tüm spor haberlerini ve gelişmelerini bulabileceğiniz sitenin büyük yayın organlarından hiçbir farkı yok.

Avrupa Şampiyonası, Süper Lig ve transferler ile sürekli yayında olan site, güncel olayları yazılı basından çok daha önce vermenin de mutluluğunu yaşıyor.