Pvp Kenti ile Knight Online

Pvp Kenti ile Knight Online
Bundan yıllar önce Knight Online pvpserverler türediğinde, oyuncuların bu pvpserverlere ulaşımının zor olmasından dolayı pvp kenti ailesi pvpserver tanıtım forumu açmış ve oyun sahiplerinin bu platformda ücretsiz olarak oyunlarını tanıtabilmesini sağlamıştır.

Arama motorlarında güzel konumda olan pvp kenti oyuncuların da uğrak mekanı olmuş ve ziyaretçiler için serverler kolaylıkla bulunabilir ve ulaşılabilir olmuştur. Yayınlandığı günden 2 ay öncesine kadar forum sistemi ile çalışan pvp-kenti, günümüzde bir toplistscripti ile yayın yapmaktadır. Yapmış oldukları yeni tasarımla göz boyayan bu site Knight Online pvpserverler yanına metin2 ve silkroadonlinepvp server tanıtımlarını da eklemiş ve her gün binlerce ziyaretçi almaktadır. Toplist sisteminin mantığı, forum sitelerinin aksine ziyaretçilerin oyuna vermiş oldukları puan ile yapılan sıralama ile çalışmasıdır. Bir oyuncu tanıtımı veya oyunu beğendiğinde tanıtım içerisindeki + butonuna basarak o oyunun daha üst sıralara çıkmasını sağlar. Dolayısıyla da bu oyun site gözünde sevilen bir oyun haline gelir ve daha çok oyuncuyla buluşmasını kolaylaştırır.

bölümünde şimdilik bu uygulama kullanılmamaktadır. Bunun sebebi ise metin2 bölümünün pvp kenti gözünde knightonline kadar değeri olmamasıdır. Pvp-kenti bilinirliliği genellikle knightonline server sahipleri ve knight online oyuncuları tarafından sağlanmaktadır. Yani anlaşılacağı üzere pvp kenti denildiğinde akla yalnızca knightonline gelmektedir. Ancak belirtmekte fayda var ki pvp kenti metin2 ile ilgili de çalışmalarını hızla gerçekleştirmektedir.

Knight online ile popülerliğini sağlamış pvp kenti sitesinde ilk sıralara bakıldığında da sultanwar oyunu dikkat çekmektedir. Bu oyunun neden ilk sırada olduğunu sorguladığımızda ekibin oldukça eski olması ve bünyelerinde 2 adet farklı türde pvpserver barındırmalarıdır. Bu çok önemli bir özelliktir zira hiçbir oyun bu adımı atmamıştır. Bu 2 türler knightonline oyuncu camiasında en çok tercih edilen oyun tipleridir. Birinci tür olan pkserver doğrudan savaş seven oyunculara, diğer tür olan lightfarm server ise kasma işlemlerine bayılan oyuncular için açılmıştır bir türdür. Sizler de sultanwar ile bu eşsiz deneyime varmak istiyorsanız adresinden ulaşabilirsiniz.