Bütçenize uygun Türk Telekom Faturalı Tarifeler

Bütçenize uygun Türk Telekom Faturalı Tarifeler
Günümüzde neredeyse hepimizin sahip olduğu, hem konuşarak, hem mesajlaşarak hem de internet üzerinden iletişim kurmak için kullandığımız mobil telefonlar hayatımızın önemli bir parçası olmuş durumda.

Ceplerimize ve çantalarımıza sığan bu akıl küpü akıllı telefonlar bir çok konuda işimize yarasa da en çok iletişim konusunda ihtiyacımızı karşılamakta. Bu yüzden kesinlikle operatörünüzün kalitesini birinci planda tutmalı, buna göre seçim yapmalısınız.


Geniş bir kapsama alanı ile size her yerde ful çekim gücünü sağlayabilecek bir operatöre sahip olmanız durumunda her zaman ulaşılır olabilirsiniz. Arama yapmak ve arama almak için, mesaj gönderip almak için ya da internetin keyfini doyasıya çıkarmanız için sabit bir yerde durmanıza gerek kalmadan, çeken bir yer arayışına girmeniz gerekmeden hizmet sağlayan bir operatör daima kullanıcısını mutlu eder. Bunların dışında operatörünüzün servis ücretleri de çok önemlidir. Bilinmeyen numaralar servisi, size ulaşılamazken arayanların numarasının tarafınıza sms olarak gönderildiği servislerin operatörün güzel hizmetlerindendir.


Bu noktada Türk Telekom faturalı hat müşterilerine ayrıcalıklı kampanyalar sunuyor. Miktarına kendiniz karar verebileceğiniz sms, dakika ve internet paketleri halinde olan Türk Telekom faturalı tarifeleri ile istediğiniz tarifeye kolayca geçiş yapabilirsiniz. Sınırları sevmeyenler için ve fırsatları oldukça ideal. Sınırsız konuşma, sms ve internet kullanımına sahip olabileceğiniz bir paketi de tercih edebilirsiniz.


Yurtiçi ve yurtdışında kaliteli hizmet alabileceğiniz Türk Telekom faturalı tarifeleri ile aynı zamanda Prime olup ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz. Prime tarifelerden birine sahip olduğunuzda, Türk Telekom'un Prime müşteri segmentine dahil olup, ayrıcalıklı kampanya ve indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bunun haricinde sadece Prime müşterilerin hizmet aldığı Prime Müşteri Hizmetleri'ni ücretsiz bir şekilde arayıp, bekleme süresi daha az bir şekilde müşteri temsilcisine bağlanıp görüşme sağlayabilirsiniz.


Türk Telekom’da seçtiğiniz tarifeye ek bir indirim yapmak isterseniz 24 ay operatör değiştirmeyeceğinize söz vermeniz yeterli. Bu sayede indirimli fiyatlardan 24 ay boyunca yararlanabilirsiniz. Türk Telekom'un uygun fiyatlı ve bol miktarda kullanım hakkı içeren paketlerine ulaşmak için daha ne bekliyorsunuz?


Faturalı hatlara özel tarifeye ek cihaz kampanyaları ve daha nice avantajlı teklif için ni sizlere tavsiye ederiz.
Link: