Biltek ile Hosting ve Tasarım Çözümlerine Adım Atın!

Biltek ile Hosting ve Tasarım Çözümlerine Adım Atın!
Biltek’in kurmuş olduğu tasarım ve tescil adlarıyla faaliyet yürüten birimleri, sizlerin tasarım ve hosting ihtiyacını karşılayacaktır.

İnternetten kitlelere hitap etmek, pek çok kurumsal markanın ve çalışmanın kilit noktalarından birisidir. İnternetin anlık, çok hızlı gelişen ve pek çok insana ulaşma imkanı sağlayan yapısı sayesinde sizinle doğrudan görüşmeye gelmesi muhtemel insan sayısının kat be kat fazlası, internet siteniz ve sosyal medya hesaplarınız aracılığıyla sizinle iletişim kurmakta, temas sağlamaktadır.

İnternet sitesi planlaması, yazılım ve tasarım işlemlerinin tamamlanması, bu süreçte ilerleme sağlanması konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Ancak bu web sitesinin barınması konusunda sıkıntılar yaşıyor ve bir türlü istediğiniz verimi alamıyorsanız, bu noktada kitlelere hitap etmekten ve müşteri bulmaktan söz etmemiz maalesef mümkün olmayacaktır.

Güvenli, hızlı erişim sağlanabilen ve veri kaybına hiçbir noktada mahal vermeyecek bir yapıya sahip olması gereken ve hosting hizmetleri, sürekli bir yenilenme halinde olan internet teknolojisinin en önemli hedeflerindendir. Eğer kurumsal bir markanın dışarıya hitap etmesi gerekiyorsa ve bu konudaki hedeflerinden birisi de internet ayağıysa, kurumsal web hosting hizmetinin kesintisiz bir şekilde sağlanması olmazsa olmazlarınız arasında yer almalıdır.

firmaları arasında arama yaptığınızda karşınıza çıkabilecek olan Biltek Tasarım, sizleri kurumsal web hosting konusunda yaşayabileceğiniz sorunlar esnasında da yalnız bırakmıyor ve Biltek Tescil adıyla faaliyete geçirdiği çalışması sayesinde bu konuda da çözümler üretiyor. Yalnızca kurumsal müşterilerine sunduğu web alanı sağlama, domain satın alma ve gerekli hosting alanına yönlendirme işlemleri, sizin yönetim panelleriyle boğuşmanıza, satın alma konusundaki opsiyonlarla uğraşmanıza gerek kalmadan, firma tarafından kolaylıkla çözülüyor ve siteniz hazır bir şekilde önünüze sunuluyor. Böylece firma içi çalışmalarınızın gidişatı, tanıtım ve satış faaliyetlerinizin nasıl ilerlediği gibi meselelere daha fazla vakit ayırabiliyor, şirketinizin büyümesi konusunda akıllarda yer edebilecek önemli bir problemi de, profesyonel ellere havale ederek rahatlıkla çözebiliyorsunuz.

Kuşkusuz bir web sitesi oluşturma konusunda kafamızda planlar yaparken, tasarım, kodlama, logo ve tanıtım gibi konuları sürekli gözden geçiririz. Ancak sürekli kesintiye uğrayan ve açılması dakikalar alan bir web sitesi, tüm bu çalışmaların boşa gitmesine sebep olabilir. firmaları içinde öncü olan firmamızın Biltek Tescil adıyla yürüttüğümüz faaliyetten yararlanmanız ise, sizlere kesintisiz ve zahmetsiz bir kurumsal web hosting hizmeti sağlayacaktır.