Yüreğir'in pehlivanı Türkiye şampiyonu oldu

Yüreğir'in pehlivanı Türkiye şampiyonu oldu
Yüreğir Belediyespor Kulübü güreşçisi olan Fatih Mehmet Boyloca, Antalya ilinde gerçekleştirilen Minikler Türkiye Güreş Şampiyonalarında 1. olmayı başardı. Türkiye Güreş Federasyonu'nun Antalya Kemer'de sahabet düzenlediği 11,12 ve 13 yaş gruplarında güreş şampiyonasına Yüreğir Belediyespor Kulübü antrenör Muammer Gümüşay yönetiminde 6 sporcusu ile katıldı.

Yüreğir Belediyespor Kulübü güreşçisi olan Fatih Mehmet Boyloca, Antalya ilinde gerçekleştirilen Minikler Türkiye Güreş Şampiyonalarında 1. olmayı başardı. Türkiye Güreş Federasyonu'nun Antalya Kemer'de düzenlediği 11,12 ve 13 yaş gruplarında güreş şampiyonasına Yüreğir Belediyespor Kulübü antrenör Muammer Gümüşay yönetiminde 6 sporcusu ile katıldı.

Serbest Güreş Türkiye Şampiyonalarında Türkiye 2.'si olmayı başaran Fatih Mehmet Boyloca, grekoromen stilde 78 kiloda finalde rakibini yenmeyi başararak altın madalyayı kazandı. Yüreğir Belediyespor Kulübü'nün bir diğer sporcusu emir Eken ise serbest stilde üstün başarı sağlayarak derece yaptı ve Türkiye 5.'si olmayı başardı.Türkiye şampiyonu olan Boyloca, Yüreğir Belediyespor Kulübümüzün mensubu olarak 78 kiloda rakiplerimi yenerek Türkiye şampiyonu oldum. Bize her türlü desteği elde eden Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir'e çok teşekkür ediyorum dedi.