Yılmaz: Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum

Yılmaz: Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum
Galatasaray'ın eski oyuncusu Burak Yılmaz, "Şenol hocamdan dolayı Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Şenol hocamın içinde hep ukde kalmıştır. Benim için özel insandır. Allah inşallah o kupayı kaldırmayı ona nasip eder" dedi.
Çin'in Beijing Guoan takımında top koşturan eski Galatasaraylı golcü Burak Yılmaz, 'Derin Futbol' programında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, sakatlığının fazla sürmediğini söyleyerek, "Allah yardım etti. Sakatlığım fazla sürmedi. İkinci devre dahil oldum. Zorlukları aştım dersem yalan söylemiş olurum. Burada insanlar bana değer veriyorlar" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIMA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLACAĞIM"

Bu yıl EURO 2016'da boy gösterecek olan A Milli Takım hakkında da konuşan deneyimli oyuncu, "Benim burada tabi ki kimseye kanıtlayacak bir şeyim yok. Performansımın üzerine çıkmam gerekiyor. İnşallah Milli Takım'a da yansır. Ben de inşallah Avrupa Şampiyonası'nda takımıma elimden geldiğince yardımcı olacağım. Fatih hoca ile görüşüyorum. Bana çok yardımcı oldu. 'Hiç zorlama' dedi bana. 'Önce senin sağlığın' dedi. Böyle olunca kendimi daha çok tedaviye verdim. Her şey iyi" açıklamasında bulundu.

"SELÇUK DA ÇİN'E GELİRSE ÇOK MUTLU OLURUM"

Burak Yılmaz, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ın Çin'e transferi ile ilgili bir soruya ise, "Türkiye'den Çin'e futbol oynamaya gelmek kolay bir karar değil. Herkes benim gibi kararlı olmayabilir. Selçuk'u isterim. Gelirlerse çok sevinirim, çok mutlu olurum" diye cevap verdi.

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLSUN"

Spor Toto Süper Lig'de süren kıyasıya şampiyonluk yarışı hakkında da değerlendirmede bulunan deneyimli oyuncu, "Beşiktaş'ın avantajlı olduğu açık. Şampiyonluğa çok yakınlar. Şenol hocamdan dolayı Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Şenol hocamın içinde hep ukde kalmıştır. Benim için özel insandır. Allah inşallah o kupayı ona kaldırmak nasip eder" dedi.

"DÖNMEYİ AKLIMA HİÇ GETİRMEDİM"

Türkiye'ye geri dönme konusunda ise Yılmaz, "Dönmeyi hiç aklıma getirmedim. Burası çok zor bir yer. Ben kendimi burada iyi hissediyorum. Dönecek olursam Galatasaray'a gelmek isterim. Orası benim yuvam. Üzülürsün, ağlarsın problem değil. Unuturuz biz. Hayatım boyunca kimseye küs kalamadım. Galatasaray'ın her maçını takip etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.