Vanspor kendi evinde beraberliğe razı oldu

Vanspor kendi evinde beraberliğe razı oldu
Van Büyükşehir Belediyespor'un Yeni Orduspor'la yaptığı maç saat 13:00 itibariyle başladı.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği maçta, göze hoş gelen güzel bir futbol sergilendi. İlk yarıda oyunun hakimiyetini eline alan Yeni Orduspor devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı ve istekli başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, taraftarının desteğini arkasına alarak 75 ve 90. Dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Ligde evinde oynadığı maçlarda sıkıntılar yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor, Yeni Orduspor karşısında da bu şansızlığını sürdürdü. Yeni Orduspor karşısında geriye düştüğü maçta son 15 dakikada bulduğu gollerle beraberliği yakalayan Van Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk yolunda önemli puanlar kaybetmeye devam ediyor.

Van Büyükşehir Belediyespor bu beraberlikle puanını 21'e yükseltirken, Yeni Orduspor ise puanını 20'ye yükseltti. Öte yandan devre arasında Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yöneticilerinin hakeme itirazı sonrası araya giren polislerle küçük gerginlik yaşandı.

Maç öncesi Gölkentliler Taraftarlar Derneği Başkanı taraftar adına ilin sporuna ve Van Büyükşehir Belediyespor'a verdiği katkılardan dolayı gazetemiz Spor müdürü Rıdvan Can'a ismi yazılı Van Büyükşehir Belediyespor atkısı hediye etti.

Van Büyükşehir Belediyespor Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya: Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Yakup Demir, Burçak Özkanca, Emre Toptan, Bilal Özhan, Sonar Birinci, Uğur Karakoç, Güney Tutcuoğlu, Mutlu İlengöz ve Umut Koray Öz onbiri ile çıktı.

MAÇTA 10. DAKİKA DURUM 0-0

MAÇTA 15. DAKİKA DURUM VAN BŞB SPOR 0-1  YENİ ORDU SPOR Vanspor kendi sahasında yenik duruma düştü. 

MAÇTA 25. DAKİKA DURUM VAN BŞB SPOR 0-1  YENİ ORDU SPOR Vanspor gol arayışlarında.. Konuk takım zaman zaman tehlikeli geliyor. 

MAÇTA 30. DAKİKA Vanspor sağ kanattan güzel bir noktadan kazandığı serbest vuruşu kullanamadı top auta gitti. Beraberlik golü için Vanspor bastırıyor.

MAÇTA 43. DAKİKA Yeniorduspor penaltıdan 1 gol daha attı. VAN BŞB SPOR 0 - 2 YENİ ORDU SPOR

MAÇTA 58. DAKİKA İlk yarıya Yeni Orduspor 2-0 önde girdi. 2. yarı devam ediyor maç 2-0 devam ediyor. 

MAÇTA 78. DAKİKA Van BŞB Spor Çağrı Tekin  Yeni Orduspor ağlarını havalandırdı. VAN BŞB SPOR 1 - 2 YENİ ORDUSPOR 

MAÇTA 90. DAKİKA Van BŞB Spor  Umut Koray'la beraberlik golünü buldu ve sıralamada yeri değişmedi. VAN BŞB SPOR 2 - 2 YENİ ORDUSPOR