Van Persie’nin Yerine Ahmethan

Van Persie’nin Yerine Ahmethan
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda Avusturya temsilcisi Strum Graz ile karşılaşacak Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman ve oyunculardan Hasan Ali Kaldırım basın toplantısı düzenledi.

 

Basına verdiği demeçte Monaco karşısında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Robin Van Persie’nin yerine Strum Graz karşısında Ahmethan Köse’ya şans vermeyi düşümdüğünü söyleyen Aykut Kocaman konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

“Van Persie’nin sakatlığı var ve bugün oynayamayacak. Ama ben endişeli değilim. Burası büyük bir kulüp ve bu formayı taşıyan her oyuncu bunun farkında. Biz kadroda tuttuğumuz her oyuncudan faydalanmak istiyoruz ve onlar da Fenerbahçe kalitesinin bilincinde hareket ediyor. Maça henüz süre var. Belki bir şeyler değişebilir fakat Ahmethan’ın pozisyon bilgisi var ve onu oynatmayı düşünüyorum”

Maçla ilgili açıklamalarını sürdüren Aykut Kocaman “Öncelikli amacımız UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak. Bize göre daha hazır bir takımla oynayacağız. Seri başı olsak da rakibimiz yeni sezon öncesi bizden daha ilerde. Bize göre avantajlı oldukları taraf takım olarak uyumları. Yeni kurulmuş bir takımız. Birkaç senedir istenilen seviyede değildik. Rakibimize göre en büyük artımız tecrübe, kalite ve bütçe farkı” dedi.

Strum Graz’ın kadro kalitesi olarak Fenerbahçe’nin gerisinde olduğunu fakat takımın kolektif uyumunun oldukça oturmuş olduğunu belirten Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin son birkaç sezondur istenilen noktada olmadığını ve kendisinin göreve geldikten sonra bazı şeyleri değiştirmeye çalıştığını kaydetti.

Yeni bir takım olduklarının altını çizen Aykut Kocaman henüz 1 aydır birlikte çalıştıklarını söylerken takımın savunma ve hücumda kolektif uyumu yakalamak için daha süreye ihtiyaç olduğunu söyledi.

Fatih Terim’in görevi bırakmasını yeni öğrendiğini söyleyen Fenerbahçe teknik direktörü konuya ilişkin olarak önceliklerinin Strum Graz maçı olduğunu ve bu noktada konuyla ilgili olarak bir açıklama yapmayacağını söyledi.

Fenerbahçeli futbolculardan Hasan Ali ise iki sezondur istenilen performansı takım olarak gösteremediklerini belirtirken “Bu yıl taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” ifadesini kullandı. oranlarının en yüksek olarak bulunduğu sitelerde sizde bahis yapın sizde hemen kazanmaya başlayın.

Kaynak: