Trabzonspor Müthiş Yıldız Edgar'ın Sözleşmesini İleri Tarihe Uzatıyor

Trabzonspor Müthiş Yıldız Edgar'ın Sözleşmesini İleri Tarihe Uzatıyor
Trabzonspor yeni sezonda müthiş performans sergileyen Edgar’ın maaşını daha da yükseltecek.

Portekizli stoperin sözleşmesini yeniden düzenleyen takım süresinide uzatacak. 2023’e kadar futbolcuyu kimseye vermemeye kararlı olan Bordo-Mavili takım harika bir karar alarak yeni sezon için kolları sıvadı. Yıldız futbolcunun 750 bin Euro’luk olan maaşı 1 milyon Euro'a çıktı.

Trabzonspor’da Transfer Heyecanı

Transferlere erken başlayan takım dış transfer konusunda da acele ediyor. BrunoPeres ve FodeKoita gibi isimleri transfer etmek isteyen takım başarılı oyuncuları takımda topladı. Edgar'ın sözleşmesinde de yeniliğe giden takım hiçbir olumsuzluk istemiyor. Normalde 2022’de kontratı bitmesi gereken yıldız futbolcunun kontratı 2023'e kadar uzatıldı.

1 milyon gibi bir rakam belirlenen futbolcuya müthiş bir maaş veriliyor. Fransa tarafından çok ilgi gören futbolcuyu pek çok takım istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da büyük titizlikle hareket ettiği ve yıldız futbolcuya kaçırmak istemediği konuşuluyor.

Stoperlerimiz Satılık Değil Açıklaması

Neredeyse tüm maçlara çıkan ünlü futbolcu en başarılı oyunculardan biridir. Stoper olarak oynayan oyuncu 2 gol atarak maça imzasını attı. Vitor Hugo ile müthiş uyumları takıma başarı getirdi. Teknik direktör iki futbolcu için de kesinlikle satılık olmadığını belirtti.

Futbolcuların kesinlikle satılmayacağı konusunda kesin konuştu. Takım yönetimi ; "Teklif kesinlikle getirmeyin, satmıyoruz" şeklinde konuştu. İki stoperin de uyumu takımı yükselişe geçirdi.