Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta!

Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta!
Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta?Trabzonspor, Süper Lig'de 10. hafta maçında Gaziantepspor'u konuk ediyor.
 Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta?Trabzonspor, Süper Lig'de 10. hafta maçında Gaziantepspor'u konuk ediyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde sahasında Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.
Geçen hafta Medicana Sivasspor'u 2-0 yenerek 4 maçlık galibiyet hasretini dindiren bordo-mavililer, Gaziantepspor karşısında da 3 puan hedefliyor. Son 5 maçında aldığı 9 puanla yükselişe geçen Gaziantepspor ise Trabzonspor'dan da puan alarak çıkışını sürdürmek istiyor.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Çağatay Şahan'ın yöneteceği karşılaşma saat 21.45'de başlayacak.
Mücadeleyi TRT Radyo 1'den naklen dinleyebilirsiniz... Radyo 1 yayınına trtspor.com'dan da ulaşabilirsiniz...
.
Karşılaşmanın canlı anlatımını ise "Maç Merkezi" farkıyla trtspor.com'dan takip edebilirsiniz..
.
Trabzonspor'da 3 eksik
Bordo-mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Onur Recep Kıvrak ve Bosingwa'nın sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca kırmızı kart cezalısı Cavanda da maçta forma giyemeyecek. Trabzon deplasmanında cezalı durumda bulunan defans oyuncusu Vranjes'ten yoksun kalacak Gaziantepspor'da sakatlıkları bulunan Chibuike ve Camara'nın durumları maç saatinde belli olacak.
Sahasında tek galibiyet
Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1 kez galip geldi. Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, daha sonra Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı, Galatasaray'a 1-0, Torku Konyaspor'a ise 2-1 yenildi. Trabzonspor, sahasındaki 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 8 puan kaybetti.
MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR: Esteban Alvarado, Salih Dursun, Aykut Demir, Douglas, Constant, Mbia, Okay Yokuşlu, Medjani, Marin, Erkan Zengin, N'Doye
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Barış, Elyasa, Arokoyo, Marcal, Abuda, Erdem, Larsson, Orkan, Putsila, Muhammet Demir