Sergen Yalçın Sürprizi

Sergen Yalçın Sürprizi
Dar bütçe ile sezona giriş yapan Sergen Yalçın’ın takımı Beşiktaş, Rıdvan ve Ersin gibi genç oyunculara şans vererek ligde şuan liderlik koltuğuna el koymuş durumunda.

Dar bütçe ile sezona giriş yapan Sergen Yalçın’ın takımı Beşiktaş, Rıdvan ve Ersin gibi genç oyunculara şans vererek ligde şuan liderlik koltuğuna el koymuş durumunda. Transfer takviyesinde büyük bir sürprize imza atarak sadece genç oyuncu istediğini dile getiren Sergen Yalçın, önümüzdeki sezon da genç oyunculardan kurulu kadro ile yoluna devam edecek gibi görünüyor. Güven Yalçın, Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz gibi kadrosunda 3 alt yapı çıkışlı genç oyuncu bulunduran ve bu alanda ligimizdeki tek takım olan Beşiktaş bu sisteme devam etmesi halinde ülkemiz adına büyük bir başarıya imza atabilir.

Gençlere Verilen Önemin Karşılığı

 Türk takımlarını bu maddi süreçte büyük katkısı olabilir. Portekiz ligi yıllardır gençlere yatırım yaparak milyon dolarlar kazanıp takımlarını ve ülkelerini büyütmeye devam ederken maalesef ülkemizde yaş ortalaması giderek artıyor ve gençlere verilen forma şansı düşüyor.