Şanlıurfaspor Ümraniyespor TFF 1.Lig mücadelesi ne zaman hangi kanalda?

Şanlıurfaspor Ümraniyespor TFF 1.Lig mücadelesi ne zaman hangi kanalda?
Şanlıurfaspor Ümraniyespor TFF 1.Lig mücadelesi ne zaman hangi kanalda?TFF 1.Lig ilk haftada Şanlıurfspor Ümraniyespor'u konuk edecek.
Şanlıurfaspor Ümraniyespor TFF 1.Lig mücadelesi ne zaman hangi kanalda?TFF 1.Lig ilk haftada Şanlıurfspor Ümraniyespor'u konuk edecek.

21 Ağustos Pazar saat 21:45'te başlayacak olan mücadelenin naklen yayını yok.

Üst üste gelen şampiyonluklarla amatör ligden kısa sürede TFF 1. Lig'e yükselmeyi başaran Ümraniyespor'da yeni sezon heyecanı yaşanıyor.

Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, yaptığı açıklamada, Türk futbolunda örnek olarak gösterilen bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

Sporda yaşanan şiddetin ve taraftarların yaptığı taşkınlıkların önüne geçmek için deplasman maçlarına taraftar götürmeme kararını TFF 1. Lig'de de sürdüreceklerini belirten Yoğurtçu, "Kulüplerin karşı karşıya gelmemesi, taraftarların meydana getireceği olası taşkınlıkların önüne geçmek ve fair-play'e zarar gelmemesi için daha önceden aldığımız kararı yeni sezonda da sürdürerek deplasmanda oynanan maçlara taraftar organizasyonu yapmayacağız. Türk futbolunda örnek bir takım olmak istiyoruz." diye konuştu.

- "Eski oyuncularımızı yukarı taşımak istiyoruz"

TFF 1. Lig'de kalıcı bir takım olmayı hedeflediklerini vurgulayan Yoğurtçu, yeniden yapılandıklarını ancak eski kadroyu da koruduklarını ifade etti.

Kadrolarına 10 yeni oyuncu kattıklarını belirten Yoğurtçu, şöyle konuştu:

"Eski teknik direktörümüz Ahmet Taşyürek'le yolumuza devam ediyoruz. Amatörden beri bizimle bir arada olan arkadaşlarımız var. Yeni bir lige yükseldik diye onlarla yolumuzu ayırmadık. Onların da geldiğimiz bu noktada emekleri var. Hepsi gelişime açık, arzulu ve istekli oyuncular. Biz de o çocuklarımızı yukarı taşımak ve Türk futboluna bu oyuncularımızla hizmet etmek istiyoruz. Stratejimiz mevcut kadroyu koruyarak takviye yaparak ilerlemek. Bu plan dahilinde TFF 1. Lig'de tecrübeli olan isimleri alıp bir de Güney Afrika'dan Lucky Nguzana'yı kadromuza kattık."

- Yeni statta ilk etap sona erdi

Ümraniyespor'a kalıcı bir sistem kurmaya çalıştıklarının altını çizen Yoğurtçu, yeni statları bitene kadar Hekimbaşı Tesisleri'ndeki statlarında maçlarını oynayacaklarını belirtti.

Stadı yapılan çalışmalarla daha iyi hale getirdiklerini ve portatif tribünlerle kapasiteyi arttırdıklarını ifade eden Yoğurtçu, "Yeni stadımızın inşaatında ilk etabı tamamladık. Çalışmalar devam ediyor. Hekimbaşı'nda stadyumun yanı sıra kamp merkezi de yapacağız. İnşaatı bir an önce tamamlayarak yeni stadımızda oynamayı arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.

TFF 1. Lig'deki ilk maçını yarın Şanlıurfaspor'la deplasmanda oynayacak Ümraniyespor, ikinci haftadaki Manisaspor maçına Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çıkacak.