Şampiyonlar Liginde Gecenin Sonuçları

Şampiyonlar Liginde Gecenin Sonuçları
​​​​​​​Türkiye’den tek temsilci olarak Beşiktaş’ın bulunduğu şampiyonlar ligi grup aşamasının 2. Maçlarının yarısı dün gece oynandı.

Türkiye’den tek temsilci olarak Beşiktaş’ın bulunduğu şampiyonlar ligi grup aşamasının 2. Maçlarının yarısı dün gece oynandı. Gruplarda ve skorlarda son durum;

  • Beşiktaş’ın da içinde bulunduğu G grubunda, Beşiktaş Vodafone Park’ta Alman temsilci RB karşısında 2 – 0’lık net bir galibiyete imza atmış durumda. Grubun bir diğer maçında ise Aboubakar’ın yıldızlaştığı maçta, deplasmanda Porto, Monaco’yu 3 – 0 yendi. Bu skorlar sonucunda Beşiktaş aldığı 6 puan ile lider olurken, Porto 3 puan ile ikinci sırada, Monaco ve Leipzig ise 1’er puanda kaldılar.
  • Real Madrid deplasmanda B. Dortmund’u 3 – 1 mağlup etti. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Tottenham, Apoel’i 3 – 0 yendi. Bu sonuçlar doğrultusunda Real Madrid ve Tottenham 6’şar puanla zirveyi paylaşırken, Dortmund ve Apoel ilk iki maç sonucunda sıfır çekmiş durumdalar. Dortmund ilk iki maçta 0 puan alarak taraftarlarına kötü bir sürpriz yaptı.
  • Spartak Moskova – Liverpool maçı 1 – 1 sona erdi. Liverpool ve Spartak Moskova Şampiyonlar Liginde bir önceki hafta rakipleriyle oynadıkları maçta da berabere kalmışlardı. Liverpool ve Spartak Moskova ikinci maçların sonuçlanmaları ile beraber 2’şer puanla 2. Ve 3. Sırayı paylaştılar. Maribor’u mağlup eden Sevilla ise 4 puanla lider konuma yükselirken, Maribor ise 1 puan ile grubun sonuncu durumundalar.
  • Şampiyonlar Ligi F grubunda ise Manchester City, Shakhtar’ı mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti. Geçtiğimiz hafta Napoli’yi evinde mağlup eden Shakhtar ise 3 puanda kaldı. Bir diğer 3 puanlı ise Napoli oldu. Napoli, Feyenoord’u yenerek 2. Hafta sonundaki ilk puanını almış oldu.

Şampiyonlar Liginde Gollü Gece

Şampiyonlar Ligi’nde dün gece oynana 8 maçta toplamda 23 gol atıldı. Ortalama olarak 2,87 gol ortalaması olan maçların içinde, Beşiktaş – Leipzig maçı 2 – 0 Beşiktaş lehine sonuçlandı. Şampiyonlar ligine sunulan en yüksek oranları sitesinde görebilir, nerede olursanız olun bahis yapabilirsiniz.

Kaynak: