PFDK Sevkleri Açıklandı

PFDK Sevkleri Açıklandı
Süper Lig'in adalet kurumu olan PFDK geçen hafta sonrası sevk edilen isimleri açıkladı. Açıklamalara göre kulüp yöneticilerin de içinde bulunduğu onlarca isim liste içinde yer aldı.

Süper Lig'in adalet kurumu olan PFDK geçen hafta sonrası sevk edilen isimleri açıkladı. Açıklamalara göre kulüp yöneticilerin de içinde bulunduğu onlarca isim liste içinde yer aldı. Yapılan açıklamalara göre PFDK’ya sevk edilen isimler arasında Denizlispor başkanı Ali Çetin, Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, Göztepe başkanı Mehmet Sepil, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük teknik sorumlusu Atılay Canel ve de Göztepe teknik direktörü İlhan Palut’un yapmış oldukları sportmenliğe aykırı açıklamalardan dolayı sevk edildikleri kaydedildi. Aynı zamanda Adanaspor-Altay mücadelesinde yaşanan saha olayları nedeniyle de her iki takımda PDK’ya sevk edilen takımlar arasında yer aldı.

Listede Sürpriz İsimler De Var

Takımlarda büyük bir prestij sahibi olan bu isimler, para cezası veya bir süre takımdan uzak kalma gibi cezalar ile karşı karşıya kalabilirler.