Manchester United 1-4 Borussia Dortmund Uluslararası Şampiyonlar kupası maçının özeti

Manchester United  1-4 Borussia Dortmund Uluslararası Şampiyonlar kupası maçının özeti
Manchester United 1-4 Borussia Dortmund Uluslararası Şampiyonlar kupası maçının özetiUluslararası Şampiyonlar Kupası'nın Çin ayağında Borussia Dortmund, Manchester United'ı 4-1 mağlup etti.
Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın Çin ayağında Borussia Dortmund, Manchester United'ı 4-1 mağlup etti.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Borussia Dortmund ile Manchester United karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Dortmund, 19. dakikada Gonzalo Castro'nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golün ardından Manchester United beraberliği ararken Dortmund, 36. dakikada Aubameyang'ın golüyle skoru 2-0'a taşıdı.

Mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken ikinci yarıda da Dortmund fırtınası esmeye devam etti.57. dakikada takımın yeni transferi Ousmane Dembele sahneye çıktı ve skor tabelası 3-0'ı gösterdi. Bu golün üzerinden henüz iki dakika geçmişken Manchester United adına sahneye çıkan yeni transfer Henrikh Mkhitaryan, attığı golle durumu 3-1 yaptı.

Borussia Dortmund'un bir diğer yeni transferi Türk genç yıldız Emre Mor, 62. dakikada Adrian Ramos'un yerine Dortmund'da oyuna girdi ve kalan dakikalarda sahada kaldı.

Maçın son bölümlerine girilirken Borussia Dortmund'da perdeyi açan Castro, 86. dakikada perdeyi kapatan golü attı ve Alman ekibi, Kırmızı Şeytanlar karşısında 4-1 galip gelmeyi başardı. Böylece Dortmund, turnuvada üç puana ulaşmış oldu.