Maç Sonucu: Göztepe:2 Fenerbahçe:2

Maç Sonucu: Göztepe:2 Fenerbahçe:2
Fenerbahçe 2017-2018 sezonunun ilk maçında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe’nin gollerini Alper Potuk ve Martin Skrtel kaydederken 14 yıl aranın ardından Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin golleri Castro ve Scarione’den geldi. Fenerbahçe bu sonuçlan son 6 sezonun 4’ünde lige başlarken oynadığı deplasman maçlarında puan kaybetmiş oldu.

TFF1. Lig Play-offlarında Eskişehirspor maçında Göztepe’nin aldığı ceza sebebiyle seyircisiz oynanan maçı sadece Fenerbahçe taraftarı tribünlerden takip edebildi.

Fenerbahçe’nin başında uzun bir aranın ardından tekrar göreve gelen Aykut Kocaman maça kalede Volkan Demirel savunmada Isla, Skrtel, Neustader, İsmail, orta sahada Mehmet, Josef, Alper, Valbuena, Dirar ve ileri uçta Robin Van Persie 11’yle başladı.

14 yıl aranın ardından Süper Lig’e dönen Göztepe ise maça Beto, Sabri, Kadu, Peyberness, Leo, Rotman, Castro, Ghilas, Scarione, Gouffran, Jahovic 11’yle başladı.

Maça hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Maçın 5. Dakikasında sol taraftan gelişen Fenerbahçe atağında İsmail Köybaşı’nın pasında ceza sahası içinde Alper Potuk’un vuruşu ağlara gitti 1-0.

Göztepe bu gole sekizinci dakikada cevap verdi. Leo’nun sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortada Jahovic topu ceza sahasının dışında bekleyen Castro’nun önüne indirdi. Castro ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıya Fenerbahçe hızlı başladı. Maçın 53. Dakikasında Dirar’ın sağ çizgiden ortasında Mehmet Topal’ın kafa vuruşunda top direkten döndü.

Maçın 57. Dakikasında gelişen Göztepe atağında Scarione ceza sahası içinde Volkan Demirel’i mağlup ederek takımını 2-1 öne geçirdi.

Fenerbahçe’nin bu gole cevabı gecikmedi. Sol taraftan Valbuena’nın ortasında altı pas içinden kafa vuran Skrtel’in golüyle maça bir kez daha eşitlik geldi.

Kalan dakikalarda başak gol olmayınca Göztepe ile Fenerbahçe sezonun ilk maçında yenişemedi. Spor dünyasındaki en son gelişmeleri ve en yüksek oranları sitelerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.