Karabükte İstifa Şoku

Karabükte İstifa Şoku
Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor da Başkan Ferudun Tankur ve yönetim kurulu topluca istifa etti. 

Kardemir Karabükspor Klübü Başkanı Hikmet Feridun Tankut ve beraberinde 11 yönetim kurulu üyesi istifa etti . Karabükspor Klüp Binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Klüp Başkanı beraberindeki  11 yönetim kurulu üyesiyle birlikte basın toplantısı düzenledi ve istifasını basın mensuplarına duyurdu . Açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Feridun Tankut 49 yıllık klüp tarihinin 13.5 yılında Kardemir Karabükspor a hizmet verdiğini belirtti . İlk günden günümüze kadar her zaman Kardemir Karabükspor un menfaati için çalıştığını , Kardemir Karabükspor a zarar verecek kararlardan ve uygulamalardan uak durduğunu belirten Hikmet Feridun Tankut , '' Bugun de aynı his ve düşüncelerle çok ama çok sevdiğimiz , emek verdiğimiz Kardemir Karabükspor un ekonomik ve mali anlamda önünü açmak , bu süreçten zarar görmesini engellemek adına yönetim kurulu ile birlikte istifa ediyoruz . '' diyerek açıklamalarda bulundu .

Hiç Birşey İçin Geç Değil !

Kednilerine destek veren bütün camiaya teşekkürlerini ileten Hikmet Feridun Tankut , sözlerine şöyle devam etti ;

'' Bu günleri aramayalım ! , Hiçbirşey için geç değil ! , Bu takıma bu klübe gelin sahip çıkalım . Bugun Kardemir Karabükspor için elini taşın altına koymayanlar , gelecekte de ellerini taşın altına koyabilcekleri bir Kardemir Karabükspor bulamayabilirler . Başka Karabük ve başka Kardemir Karabükspor yok . Kişiler gelir gider ama Kardemir Karabükspor hep var olacaktır . Bu sürece nasıl gelindiğiyle ilgili bu süreçten Kardemir Karabükspor un zararsız ayrılması için şimdilik bu açıklamayı yapmış bulunuyoruz . İleriki günlerde hiç kimsenin aklında tek bir tane soru işareti bile kalmayacak şekilde çok daha geniş detaylı açıklamalar yapılacaktır . ''

Karabükspor Ligde Ne Durumda ?

Süper Lig de 11 hafta itibariyle 2 galibiyet 2 beraberliği bulunan ve 7 maçtan mağlup ayrılan Kardemir Karabükspor 15. sıradaki Konyaspor un 2 puan gerisinde 8 puanla 16. sırada bulunuyor  ve aynı puanda bulunan Osmanlıspor ve Gençlerbirliği ile ligde son sırayı paylaşıyor. Spor dünyası hakkındaki en güncel bilgileri, sitesinde bulabilir yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.