Jurgen Klopp den Açıklamalar!

Jurgen Klopp den Açıklamalar!

ADVERTORİAL REKLAM

JurgenKlopp den Açıklamalar!

JurgenKlopp hâlâ bir kasırganın ortasında kalmış hissediyor. Öyle ki, günümüzün zorlukları, Liverpool'un muzaffer yakın geçmişini bile biraz bulanık bıraktı.Premier Lig'i kazanmanın şu anda ne kadar uzakta olduğunu hayal edemezsiniz. Vay canına! Gerçekten sadece birkaç ay önce miydi?

Klopp, uzun süredir, VirgilvanDijk ve Joe Gomez vakalarında önemli olan yaralanmalar ve pandemik protokollerin kesintiye uğramasından sonra bir sezonun çetesine hazırlandı; yorgunluk korkusu ve yedek oyuncular ve Stockley Park hakkındaki ateşli görüşleri arasında.

Kendi itirafına göre, gülümseyecek pek bir şey olmadığını hissetti, ancak son iki hafta, Liverpool yöneticisini yeni bir şekilde heyecanlandıracak bir dizi an getirdi.Anfield'sKop'da 1500 kişiyle buluşması, ticari marka yumruk pompalarıyla kutlandı. Genç kaleci CaoimhinKelleher'in Avrupa'daki ilk maçı, doğaçlama bir ayıya sarıldığından emin oldu. Kol bandı ilk kez West Derby'liTrentAlexanderArnold'a teslim etti.

JurgenKlopp, Liverpool'un Anfield'daAjax'ı 10 yenmesinin ardından CaoimhinKelleher'i tebrik etmek için yarıştı.Günümüzün ürünü, gereklilikten doğan anlar oldular. Ve yine de geleceğe göz atıyor; umut, fırsat, evrimin küçük sembolleri.

NatPhillips ve Rhys Williams gibi Kelleher, zor bir yılın sonunda Klopp'un rahatına kavuştu. Neco Williams ve iki akademi mezunu daha etkileyici olan CurtisJones, ay başında Ajax'a karşı galibiyet için bir araya geldi. Midtjylland'e karşı,   gençler BillyKoumetio ve LeightonClarkson'un da dahil olduğu bir başlangıç ​​XI, kulübün Avrupa Kupası'nda oynadığı en genç oyuncuydu. Liverpool, bir aşamada 10 kıdemli oyuncuya sahipti, ancak Premier Lig'in zirvesinde kalıyorlar, genel olarak son 12 maçında sadece yedi gol yenildi.

Klopp olabilir onun daha geniş mangasının esnekliği kulübün futureproofing bir kanıtıdır ve o bir dalga etkisi olacak inandığı için o konuda düşündüğünde gülümse.