İstenmeyen Adam Patrice Evra

İstenmeyen Adam Patrice Evra
Geçtiğimiz günlerde Fransız ekibi Olimpik Marsilya ile Portekiz temsilcisi Vitoria Guimares karşılaşmasından önce Marsilya lı taraftarlar ile polemik yaşayan ve fiziksel temas ile kavge eden Fransız oyuncu Patrice Evra Marsilya taraftarından Küfür derecesine ulaşan pankartlar ile tepki gördü.

Geçtiğimiz günlerde Fransız ekibi Olimpik Marsilya ile Portekiz temsilcisi Vitoria Guimares karşılaşmasından önce Marsilya lı taraftarlar ile polemik yaşayan ve fiziksel temas ile kavge eden Fransız oyuncu Patrice Evra Marsilya taraftarından Küfür derecesine ulaşan pankartlar ile tepki gördü.  Her şey 2 Kasım 2017 Tarihinde Portekiz ekibi Vitoria Guimares ile oynanan karşılaşmada başladı . Fransız temsilcisi Marsilya , karşılaşmadan 1 - 0 mağlup ayrıldı.

Fransa liginde de lider Paris Saint Germaın ın 8 puan gerisinde bulunan  ve aradaki farkın gün geçtikçe artmasıyla morali bozulan Marsilya taraftarı Avrupa Liginde de 4 maçta 2 galibiyet 2 yenilgi alarak gruplardan çıkma şansını zora sokan Marsilya lı oyuncular ile Avrupa Liginde 1 - 0 mağlup oldukları Vitoria Guimares maçı sonrasında tartışma yaşadı , git gide gerilen ortamda bir anda önce çıkan Fransız Milli Oyuncu Patrice Evra birden bire beklenmedik bir şekilde bir Marsilya lı taraftara tekme attı ,olay amatör kameralarca görüntülendi.

Birçok kişinin hiç beklemediği bu hareket karşısında görenler gözlerine bile inanamadı . Saha içinde agrasif bir futbol oynayan ancak saha dışında oldukça sessiz ve sakin olan Patrice Evra nın bu hareketi sevenleri ve futbol yorumcularını adeta şaşkına çevirdi .

Caen Maçında Hakaret Dolu Pankartlar Açıldı

Fransa Lig 1 in 12 . hafta karşılaşmasında Evinde Caen i ağırlayan ve 5 - 0 kazandıkları karşılaşma da Marsilya taraftarlarının Patrice Evra Lehine pankartlar açması dikkatlerden kaçmadı . Marsilya takımının taraftarları Caen ile oynanan lig karşılaşmasında tribüne '' Kendini Büyük Marsilya ve Büyük Taraftarından Üstün Görüyorsun ,  . Artık seni bu takım da görmek istemiyoruz !  S.. Git Evra ! '' pankartı açarak tepkilerini dile getirdi .

Patrice Evra dan Açıklama Geldi

Aradan çok uzun bir süre geçmeden olay adam Patrice Evra dan açıklama geldi . İnstagram dan açıklama yapan Patrice Evra Caen önünde alınan 5-0 lık galibiyet için takım arkadaşlarını kutladı , ardından yaşananlar sonucu kendisine destek veren taraftarlara teşekkür ederek gerçek Marsilya taraftarına teşekkürler mesajı yayınladı. Spor dünyası hakkındaki en güncel bilgileri, sitesinde bulabilir yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.