İbrahimoviç, Durdurulamıyor!

İbrahimoviç, Durdurulamıyor!
Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri olan İsveçli Zlatan Ibrahimovic, 35 yaşında geldiği Manchester United'da da gösterdiği performansla adeta durdurulamıyor.

 

Sezon başında PSG ile sözleşmesi biten ve bedelsiz olarak Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United'a transfer olan Ibrahimovic, İngiltere'yi de sallamaya devam ediyor.

Premier Lig'de bu sezon Kırmızı Şeytanlar'la 27 maça çıkan Zlatan Ibrahimovic, 17 gol attı, 5 asist yaptı.  Bu sezon toplamda 43 maça çıkan Ibrahimovic 27 gol atıp 10 asist ile oynadı. 35 yaşında olan ve sezon başı transferi eleştiriler alan Ibrahimovic en iyi cevabı sahada verdi.

Manchester United Premier Lig'de 30 maç sonunda 57 puanla beşinci sırada ve Şampiyonlar Ligi mücadelesi veriyor.  İsveçli golcü Ibrahimovic de attığı 17 golle Manchester United'a büyük katkı yaptı. Siz de Manchester United maçlarını takip etmek istiyorsanız sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ibrahimovic sadece bu sezon gösterdiği performansla değil 30 yaşından sonra gösterdiği performansla da dikkat çekiyor.

Süper yıldız 30 yaşından önce çıktığı 528 maçta 232 gol atarken, 30 yaşından sonra çıktığı 308 maçta 250 gol atarak inanılması güç bir istatistiğeimza attı. Her geçen yıl performansını yükselten Ibrahimovic adeta yıllanmış şarap gibi.