Hamzaoğlu neşteri vuruyor

Hamzaoğlu neşteri vuruyor
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun golcü oyuncuların formsuzluğu sebebiyle Kayserispor maçında kadroda değişime gitmeyi planladığı öğrenildi.

Yeşil-beyazlılarda Spor Toto Süper Lig’de üst üste alınan Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor yenilgileri moralleri bozdu. Timsah Arena’da ilk lig mağlubiyetini Cihat Arslan yönetimindeki Akhisar Belediyespor’a karşı alan Bursaspor’da oynanan futbol camiada eleştirilere sebep oldu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu eleştirilerin odak noktasında yer alan isim olurken, deneyimli teknik adam da ligin 30. haftasında oynanacak Kayserispor müsabakasında kadroda değişime gitmeyi planlıyor.

TİMSAH’IN GOLCÜLER FORMSUZ

Tecrübeli teknik adam, hücum hattında yer alan isimlerden Tomas Necid ve Sercan Yıldırım’ın formsuzluğu, Deniz Yılmaz’ın ise Akhisar Belediyespor maçında geçirdiği sakatlığının ardından 3 hafta sahalardan uzak olacak olması sebebiyle genç isimlere yöneleceği bildirildi. Deneyimli çalıştırıcının takımla birlikte antrenmanlara çıkan ancak U21 takımında forma giyen isimlerden Kubilay Kanatsızkuş’u Kayserispor maçının kafilesine dahil etmeyi düşündüğü öğrenildi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR’A 5 GOL ATTI

U21 liginde 70 puanla lider konumda yer alan Bursaspor’un 19 yaşındaki golcüsü Kubilay Kanatsızkuş’un performansı dikkat çekiyor. Bu sezon U21 takımı ile 25 kez sahne alan golcü isim, rakip fileleri 20 kez havalandırmayı başardı. 1.90’lık boyu ile dikkat çeken Kubilay, son oynanan ve Bursaspor’un 7-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanan Akhisar karşılaşmasında attığı 5 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Süper Lig’de bu sezon 22. haftada oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında 83 dakika sahada kalan Kanatsızkuş, Türkiye Kupası’nda ise görev aldığı 3 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.