Giuliano Resmen Fenerbahçe’de

Giuliano Resmen Fenerbahçe’de
Fenerbahçe Rus kulübü Zenit’te forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano De Paulo ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Giuliano transferini resmen açıklayan Fenerbahçe Soldado’nun ardından aynı hafta içinde hücum hattına bir takviye daha yapmış oldu.

Fenerbahçe kulübü daha önce Zenit kulübüyle prensip anlaşmasına varıp Brezilyalı oyuncuyu İstanbul’a getirmişti. Yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe Zenit’e 1 milyon avro kiralama bedeli ve sene sonu da 6 milyon avroluk satın alma opsiyonunu ödeyecekti. Fakat devreye Trabzonspor kulübü girdi. Giuliano için Zenit kulübüne 10 milyon avro bonservis bedeli öneren bordo mavili kulübün teklifi oyuncu Fenerbahçe’de oynamak istediği için askıda kaldı. Fenerbahçe ise bu gelişme üzerine oyuncunun bonservisini 7 milyon avro ödeyerek satın aldı.

Bu gelişmeler üzerine Ülker Stadı’nda Giuliano Victor De Paulo için bir imza töreni düzenleyen sarı lacivertlilerde imza töreninde asbaşkan Şekip Mosturoğlu yanı sıra idari menajer Hasan Çetinkaya hazır bulundu.

İmza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Şekip Mosturoğlu önemli ve kaliteli bir oyuncuyu renklerine bağladıklarını belirterek “Taraftarımız Giuliano transferini merak ediyordu. Biz de bu yüzden canlı olarak yayınladık. Bu resmi bir imza töreni ama gelecek hafta oyuncuyu Isla ve Soldado ile beraber basına tanıtacağız. Bu transfer için son birkaç gündür yoğun mesai harcadık. Giuliano Fenerbahçe’yi istediği için transferi konusunda fedakarlık yaptı. Kendisine futbolcu olarak güveniyor ve inanıyoruz. Tüm camiaya hayırlı olsun” yorumunda bulundu.

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe’nin yeni transferi Giuliano Victor De Paulo ise sarı lacivertli forma altında performansını daha da arttırmak istediğini dile getirdi. Transferi konusunda Fenerbahçe’de oynamak istediği için fedakârlık yaptığının ve tek amacının takıma katkı sağlamak olduğunu dile getiren Brezilyalı futbolcu yönetime teşekkür etti. Spor dünyasındaki en son gelişmeleri ve yüksek sitesinde bulabilirsiniz.