Gençlerbirliği - Gaziantepspor maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!

Gençlerbirliği - Gaziantepspor maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!
Gençlerbirliği - Gaziantepspor maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği, Gaziantepspor'u ağırlıyor.
Gençlerbirliği - Gaziantepspor maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği, Gaziantepspor'u ağırlıyor.

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonu Turgay Şeren Sezonu'nun 1. haftasında Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, İsmail Kartal'ın çalışıtırdığı Gaziantepspor'u konuk edecek.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetcek

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonuna, Ankara'da seyircisi önünde Gaziantepspor ile yapacağı maçta "merhaba" diyecek. 

Gençlerbirliği, Gaziantepspor ile 21 Ağustos Pazar günü 68. randevuda karşı karşıya gelecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Ligde yaşadığı zor dönemin ardından genç teknik adam İbrahim Üzülmez'i takımın başına getiren ve Hleb ile Selçuk Şahin gibi önemli oyuncuların da kadroya dahil edilmesiyle düşme hattından hızla uzaklaşan başkent ekibi, topladığı 45 puanla geçen sezonu 10. sırada tamamlamıştı.

Üzülmez yönetiminde Ankara, Erzurum ve Hollanda'da yaptığı çalışmalarla yeni sezona hazırlanan kırmızı-siyahlı ekip, son olarak Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nin düzenlediği, Atiker Konyaspor, Adanaspor ve Kardemir Karabükspor'un da yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda şampiyon oldu.

Geçen sezonun ardından El Kabir, Hleb ve Campos gibi önemli oyuncularıyla yollarını ayıran Gençlerbirliği, yeni sezon öncesi transfer döneminde Vedat Muric, Samuel Owusu, Dieudonne Gbakle, Marko Milinkovic, Cosmin Matei, Aleksandar Scekic ve Kaman Issah gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

- Galibiyetlerde Gaziantepspor üstün

Gençlerbirliği, yarın Gaziantepspor ile 68. randevuya çıkacak.

Başkent ekibi, Gaziantep temsilcisiyle tüm kulvarlarda oynadığı 67 karşılaşmanın 22'sinde sahadan üstün ayrılırken, 27 maçta rakibine kaybetti.

Renktaş ekipler arasında 18 maç berabere biterken Gençlerbirliği, rakip fileleri 69 kez havalandırdı, kalesinde ise 93 gol gördü.

 

- Lig maçları

 

Başkent temsilcisi, Gaziantepspor ile ligde girdiği 54 puan mücadelesinin 19'unu kazanırken, 20 maçta rakibine yenildi.

Gaziantepspor karşısında 15 maçta ise birer puan alan kırmızı-siyahlı ekip, toplam 54 maçta 61 gol attı, 76 gol yedi.

Gençlerbirliği'nin, Gaziantepspor ile Ankara'da oynadığı lig mücadelelerindeki üstünlüğü ise dikkati çekiyor. Başkentte Gaziantep temsilcisiyle oynadığı 27 lig maçının 14'ünü kazanan Gençlerbirliği, sadece 4 karşılaşmada seyircisinin önünde puan alamadı.

Rakipler arasında Ankara'da oynanan 9 maçta taraflar birer puanla yetinirken, başkent ekibi 27 maçta 38 gol sevinci yaşadı, 23 kez ise yediği gol sonrası meşin yuvarlağı santraya taşıdı.