Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu!Başkanlığa kim seçildi!

Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu!Başkanlığa kim seçildi!
Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu?Başkanlığa kim seçildi?Galatasaray'ın yeni başkanı kim olacak?Oy verme işlemi başladı..Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısından sonra oy kullanma işlemi başladı.
 Galatasaray'ın yeni başkanı kim olacak?Oy verme işlemi başladı..Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısından sonra oy kullanma işlemi başladı. 

Sarı-kırmızılı kulübün 99. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde start alırken, ilk olarak kongre divan başkanlığına Metin Ünlü seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, sandık görevlilerinin onaylanması işlemine geçildi. Bazı sandıklarda adayların görevli olarak bildirdiği hiçbir ismin salonda bulunmaması, bu işlemin uzamasına neden oldu. Genel kurul divan heyeti, eksik görevliler yerine salondan aday isteyip, 3 görevlisi hazır bulunan sandıklardan kaydırma yaparak eksikleri telafi etti.

Adaylar 3 numaralı sandıkta oy attı
Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, 1 numara sandıkta oyunu kullanan Duygun Yarsuvat'ın oldukça neşeli olduğu gözlendi. Oy pusulasını hazırladığı sırada basın mensuplarına esprili olarak, "Beni çekmeyin. Kime oy verdiğim belli olmasın" ifadelerini kullanan Yarsuvat, oyunu attıktan sonra da "Şen ola Galatasaray diyorum. En son söyleyeceğim şey bu" diye konuştu.

Başkanlık koltuğunu devredecek olan Yarsuvat'a üyelerin ilgisi de yüksek oldu. Sarı-kırmızılı başkan, kendisiyle fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı.

Galatasaray Kulübü'nün 36. başkanı olabilmek için seçim yarışına giren Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan, 3 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Sandık başına gelen ilk isim olan Dursun Özbek, kendi yönetiminin kullandığı kırmızı renkteki oy pusulasını basın mensuplarına gösterirken, "Çok güzel bir gün, Galatasaray yakışır, demokratik bir seçim. Kim seçilirse seçilsin eminim ki Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet verecektir" diye konuştu.

Başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, oyunu kullandıktan sonra medya mensuplarına kısa bir açıklamada bulunarak, "Galatasaray için hayırlısı olsun. Hepimiz Galatasaray için çalışıyoruz" dedi.

Seçimin sarı-kırmızılı kulüp için hayırlı olması temennisinde bulunan bir diğer başkan adayı Turgay Kıran ise "Yine Galatasaray değil, yeni bir Galatasaray diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Ünal Aysal'da oyunu kullandı
Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, 9 numaralı sandıkta oyunu kullanan Aysal, basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.

Ünal Aysal, seçimin sarı-kırmızılı kulübe hayırlı olmasını dileyerek, "Arkadaşlar, bu bir bayrak yarışı. 36. başkanımızı seçiyoruz. Camiamıza hayırlı olacak inşallah. Camiamızın sağduyusu ve kongremizin bu konudaki bilinci bize her zaman doğru seçimler yaptırmıştır. İnşallah bugün de öyle bir netice alacağız. Şimdiden seçilecek başkanımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Adaylar son kez hitap etti 
Sarı-kırmızılı kulübün, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulunda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran, son kez üyelerin karşısına geçti.

Başkan adayları hedef ve projelerine kısaca değinirken, Dursun Özbek, seçilecek kişinin çok önemli bir miras alacağını belirterek, "Eğer bu görevi biz alırsak, ben bu mirası bir emanet olarak kabul edeceğim. Aldığımdan daha yukarıda ve güzel olarak teslim edeceğime de söz veriyorum" dedi.

Ahmet Özdoğan, üç adayın da Galatasaray'a yakışır bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, "Biz hep birlikte bir öykü yazabiliriz. Onun için aday olduk" ifadelerini kullandı.

Turgay Kıran ise genel kurulda oy verecek bütün üyelere teşekkür ederek, "Kazanan her zaman Galatasaray olsun" diye konuştu.

Oy kullanma işlemi başladı
Genel kurulda başkan adaylarının konuşmalarının ardından oy verme işlemi başladı.

Sarı-kırmızılı kulüpte oy kullanma hakkına sahip 7 bin 856 üye, 15 sandıkta saat 15.00'e kadar oylarını kullanabilecek.

15 sandıkta oy kullanılacak
Sarı-kırmızılı kulübü gelecek 3 yılda yönetecek ekibin belirleneceği seçimde genel kurul üyeleri 15 sandıkta oylarını kullanacak.

Kayıtları açık olup, aidatlarını yatırmış 7 bin 908 üyeden, yakın zamanda vefat eden ve kulüpte çalışanların düşülmesinin ardından, 7 bin 856 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi'nde 15 sandık hazırlanırken, seçime geçilmesinin ardından saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erecek.

Başkanlık için 3 aday 
Kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'ın yeniden aday olmadığı seçimde Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan başkanlık yarışı verecek.

Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Ahmet Özdoğan için sarı ve Turgay Kıran için de gri renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.


Galatasaray'ın 36. başkanı Dursun Özbek oldu...

Galatasaray 36. başkanını seçildi...

Sarı kırmızılı kulübün Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda sandıklar açıldı ve sonuçlar açıklandı...Sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek, 11. sandığın ardından seçimi kazanmayı garantiledi.

DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİ
Yönetim Kurulu asli üye: Cengiz Özyalçın, A. Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar.
Yönetim Kurulu yedek üye: Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer.
Denetim kurulu asli üye: Cengiz Ergani, Ahmet Cebeci, Cevat Genç.
Denetim kurulu yedek üye: Metin Sinan Aslan, Tolga Erem, Kerem Selahattin Ergün.
Disiplin kurulu asli üye: Oğuz Evrenos, Okan Tekinşen, Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Oral Yılmaz, Celal Emon, Can Baydarol.
Disiplin kurulu yedek üye: Mustafa Tanrıyar, Derya Göbelek, Esat Erdem, Hakan Ünasaler, Vedat Gürer.
Sicil kurulu asli üye: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Hayri Gürkan Eliçin, Mesut Karaarslan, Ali Tüzmen, A. Esat Tansev, Özcan Karamahmutoğlu.
Sicil kurulu yedek üye: Nihal Özfırat, Ömer Faruk Dak, Hakan Melek.

SANDIK SONUÇLARI
TOPLAM
Dursun Özbek:2115
Ahmet Özdoğan:354
Turgay Kıran: 393
 
1. SANDIK
Dursun Özbek: 159
Ahmet Özdoğan: 25
Turgay Kıran: 30

2. SANDIK
Dursun Özbek: 163
Ahmet Özdoğan: 29
Turgay Kıran: 41  

3. SANDIK
Dursun Özbek: 188
Ahmet Özdoğan: 31
Turgay Kıran: 31

4. SANDIK
Dursun Özbek: 191
Ahmet Özdoğan: 30
Turgay Kıran: 44

5. SANDIK
Dursun Özbek: 223
Ahmet Özdoğan: 32
Turgay Kıran: 31

6. SANDIK
Dursun Özbek: 172
Ahmet Özdoğan: 30
Turgay Kıran: 35

7. SANDIK
Dursun Özbek: 172
Ahmet Özdoğan: 34
Turgay Kıran: 41

8. SANDIK
Dursun Özbek: 157
Ahmet Özdoğan: 18
Turgay Kıran: 36

9. SANDIK
Dursun Özbek: 142
Ahmet Özdoğan: 25
Turgay Kıran: 25

10. SANDIK
Dursun Özbek: 169
Ahmet Özdoğan: 34
Turgay Kıran: 19

11. SANDIK
Dursun Özbek: 197
Ahmet Özdoğan:30
Turgay Kıran: 27

12. SANDIK
Dursun Özbek: 182
Ahmet Özdoğan: 36
Turgay Kıran: 33