Galatasaray'ın Yükselen Değeri Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'ın Yükselen Değeri Kerem Aktürkoğlu
Süper ligin 2020-2021 sezonunda teknik direktör Fatih Terim'in forma şansı verdiği genç oyunculardan olan Kerem Aktürkoğlu kendisine verilen şansı iyi kullandır.

Bu sezon maçlara sonradan dahil olmasına rağmen aldığı süreleri iyi değerlendiren genç oyuncu, Kasımpaşa mücadelesine ilk 11'de başlamıştı. Attığı golle takımının galip gelmesinde önemli rol oynanan Keren Aktürkoğlu, galibiyeti taraftarlarına armağan etti.

Kazanmak Önemli

Süper ligin 25. haftasında kendi evlerinde kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından değerlendirmelerde bulunan genç futbolcu, zor hava şartları ve kötü zemine değindi. Bu şartlarda oynanan bir maçı kazandıkları için mutlu olduğunu dile getiren Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşalı oyuncuları da mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Kasımpaşa maçının 3 puandan daha fazla olduğunu belirten Türkoğlu, bu tür zor maçları kazanmanın meyvesini sezon sonu alacaklarına inandığını söyledi. Açıklamalarında Gara'da şehit olan 13 vatandaşımızı da unutmayan futbolcu, şehitlerimizin yakınlarına iyi dileklerini iletti.

Takımda Hiç Yabancılık Çekmedim

Yaptığı açıklamalarda Galatasaray'a geliş ve alışma sürecini değerlendiren 22 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim'e teşekkür ederek sözlerine başladı. Fatih Terim sayesinde hızlı bir gelişim göstereceğine inanarak Galatasaray'a geldiğini belirten Kerem Aktürkoğlu, alışma sürecinde takım arkadaşlarının yardımcı olduklarını söyledi. Oynamaya devam ettikçe performansının daha da artacağını dile getiren yıldız futbolcu, gelişmek için sürekli çalıştığını ve takıma daha fazla katkı vermek istediğini sözlerine ekledi.